DiezZ si Cristina Vasiu sunt personajele unui “Scurtmetraj”

jiiiajch

Povestile de dragoste inspira; chiar si cele cu un final trist. “Oare m-ai iubit cum te-am iubit eu?!“. Povestile de dragoste inspira creatii cinematografice. Ce simplu ar fi daca noi am fi scenaristii propriului nostru film. Si chiar daca ajungem sa il cream, acesta va fi perceput diferit.

Intensitate, sensibilitate, fragilitate sunt elementele unei povesti cinematografice, inspirate din iubire, din lipsa ei, si din dorinta unui nou inceput, in care cei doi artisti, DiezZ si Cristina Vasiu, joaca rolurile principale.

Pentru mine, aceasta piesa reprezinta un pas important atat in cariera, cat si in viata mea personala. Textul piesei este unul inspirat din realitatea trista a cuplurilor care tocmai au incheiat o relatie, dar totodata are si o nota de optimism ‘daca dragostea-i pierduta, caut-o mereu’.

Ma bucur mult ca am avut ocazia sa colaborez cu Cristina Vasiu, o voce foarte buna, expresiva! Vreau sa le multumesc tuturor celor care au luat parte la realizarea acestui proiect, echipei Rolla7 Production si, nu in ultimul rand, managerului meu Marius China!“, declara DiezZ.

Sunt foarte fericita, pentru ca am reusit sa finalizez piesa asta, in colaborare cu baietii de la Sprint Music si DiezZ. S-a intamplat totul foarte repede, Marius China mi-a aratat piesa pe telefon, mi-a placut si in urmatoarele zece minute, am fost la studio sa tragem voci!

Toata lumea a fost incantata de rezultat si, la scurt timp, am realizat un clip reusit, din punctul meu de vedere, in care am incercat sa punem in scena o poveste de iubire complexa, care nu se termina cu un happy-end, ci cu o lupta de trairi si sentimente profunde intre cei doi! Atunci cand crezi ca totul s-a pierdut, cauta dragostea in continuare“, declara Cristina Vasiu.

O coproductie Cat Music si Sprint Music, single-ul “Scurtmetraj” este compus de catre Alexandru Serbu (Bolero), Ester Alexandra Cretu, Emanuela Oancea, Roberta Chicos si DiezZ. La videoclip a lucrat regizorul Andrei Stoian si a fost filmat pe parcursul a doua zile, atat in Bucuresti, cat si la mare.

Vreau sa le multumesc celor care au avut incredere in mine, echipelor Sprint Music si Cat Music. Multumesc Manuela Pungan, Luiza Negrila si Marian Vasilescu, pentru vestimentatiile noastre, regizorului Andrei Stoian si Catalin Popescu (Grassu) si, nu in ultimul rand, iubitului meu Adrian Verzila, care este neconditionat alaturi de mine in orice lucru pe care doresc sa il fac. Fara ei nu as fi putut face lucrurile atat de bine si ma inclin in fata lor“, adauga artista Cristina Vasiu .

Cristina Vasiu a participat anul acesta la Selectia Nationala Eurovision, cu piesa “Nowhere”. Inainte de participarea la Eurovision, frumoasa artista a participat in cadrul concursului tv – Vocea Romaniei si colaborat cu DJ Sava (“2.2 Story”) si Mika Moupondo (“Nu pot uita”), iar in urma cu un an lansa single-ul “Vara se poarta single”.

Nascut in Constanta, DiezZ a inceput sa studieze pianul de la varsta de 7 ani. Apoi, la 14 ani, a inceput sa se orienteze catre hip-hop si a sustinut numeroase concerte. Momentan, este student la sectia “Compozitie – Muzica usoara”, din cadrul Conservatorului.

Mai jos, videoclipul melodiei “Scurtmetraj

[ot-video][/ot-video]

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X