DESPRE SOUNDART FESTIVAL 2023, ÎN DOZĂ VINTAGE, DE ŞOC “Un eveniment unde spectatorul şi artistul sunt egali, pot comunica direct”. Organizatorul dezvăluie şi aparitia unei extensii a festivalului.

`SOUNDART FESTIVAL revine cu o noua editie in aceasta primavara, sambata, 01 aprilie, in Quantic Club din Bucuresti, editie dedicata in totalitate sunetelor experimentale, vintage, din zona stoner, desert rock, prog si post-rock, imbinate intr-un nou format, tip doza de soc!

Inainte de pandemie festivalul avea o forma concreta si aveam de gand sa continuam asa, cu 3 zile de concerte si activitati culturale.

Pandemia ne-a resetat complet si desi spiritul festivalului se mentine, am schimbat putin structura lui anul acesta si asta cu un prim “prog & fuzz maraton” si cu o extensie intunecata pentru iarna anului 2023.

Aceasta extensie se va numi INTERPLANETARY NIGHT, o scena cu structura diferita, dar cu acelasi spirit underground, cel al libertatii de expresie!”, a declarat project managerul Cavalleria Events, Mihnea Badea.

SOUNDART FESTIVAL nu este un festival al trupelor care canta dupa o anume reteta muzicala de succes, ci te surprind cu elemente personale, se reinventeaza in timp, sunt in cautare continua si  nu se refera doar la muzica, ci inclusiv la alte tipuri de arta.

“Mi-ar placea ca la fiecare editie sa ne asociem cu un artist plastic care sa expuna, sa avem in fiecare an o tema a festivalului, pe care artistii sa o trateze in felul lor. Ar fi frumos!

Amprenta festivalului, pe care am ales-o dupa gustul meu, este cea a muzicii experimentale, cu sonoritatile de inceput ale metalului, pornind de la Black Sabbath sau Led Zeppelin, dar si cu elemente de clasic prog, reinterpretat in maniera contemporana.”, a mai completat Mihnea Badea.

Line-up-ul complet SoundArt Festival 2023 este alcatuit din: Sunnata (Polonia) -vezi poza- Mother of Millions (Grecia), Green Yeti (Grecia), Risin Sabotage (Ucraina) si Stonus (Cipru), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta), Gunshee (Romania), Doomsday Astronaut (Pakistan/Romania) si Deaf Hombre (Romania).

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:

 • Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).
 • Presale II: 150 de lei.
 • In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.
Line-up complet:
 • Sunnata – dark psychedelia/grunge/doom, Polonia;
 • Mother of Millions – prog metal, Grecia;
 • Green Yeti – stoner doomed psych rock, Grecia;
 • Risin Sabotage – psychedelic stoner rock, Ucraina;
 • Stonus – heavy rock, Cipru;
 • Fakir Thongs – psychedelic stoner/space rock, Italia;
 • Lazy Lizard – sludge/desert/stoner rock, Malta;
 • Gunshee – instrumental prog rock, Romania;
 • Doomsday Astronaut – instrumental/prog metal, Pakistan/Romania;
 • Deaf Hombre – stoner rock, Romania.
DESPRE SOUNDART
SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

“Dupa cele doua proiecte anterioare pe care le-am infiinţat si organizat, adică OST FEST si GHOST GARHERING, mi-am dorit un festival mai…”luminos”. Tot din zona underground, tot muzică liberă, netributara industriei muzicale, un festival unde spectatorul si artistul sunt egali, pot comunica direct”, potrivit project managerului Cavalleria Events, Mihnea Badea

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poarta publicul prin spirala calatoriilor muzicale rare si aparte, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul.

SoundArt si-a rezervat, din prima clipa a existentei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de asteptate in Romania!

 • SoundArt Festival 2023 FB event – https://www.facebook.com/events/889653232403713/
 • SoundArt Festival FB page – https://www.facebook.com/soundartfestival/
Copyright © SoundArt Festival 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

TARGUL DE VINILURI SI URBANIMPRINT REVIN LA SOUNDART FESTIVAL 2023

Bucuresti, 17 martie, 2023 – SoundArt Festival anunta noi activitati recreative in cadrul evenimentului maraton de anul acesta, care va avea...

Celelalte Cuvintelansează noul album„Lumea asta”

Trupa Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea asta”. Celelalte Cuvinte vine cu un...

Bluescore lanseazăSix 21 în cadrul Urban Blues Fest #3

În cadrul UBF #3, pe 2 aprilie 2023, Bluescore va lansa primul lor album, care se numeşte Six 21....

Bruce Dickinson si Orchestra, un tribut Jon Lord si Deep Purple la Sala Palatului

Intr-o zi rece de martie, pasii m-au purtat catre Sala Palatului pentru un concert rock mai altfel. Solistul Iron...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Premieră: baletul CARMEN în turneu naţional

Spectacol extraordinar de balet în două tablouri Baletul reunit al OPEREI MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA, TEATRO D’OPERA ITALIANA si OPERA VOX...

Omara Portuondo in concert la Sala Palatului

Omara Portuondo canta pe 17 iunie la Sala Palatului din Bucuresti. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro