“Despre noi” – primul album marca Stefan Orfescu

coperta_despre_noi

Cu o experienta de peste 20 de ani in piata muzicala, Stefan Orfescu lanseaza primul sau album – “Despre noi”!

 

Albumul pop-rock aduce 11 piese de suflet, inspirate din viata sa, Stefan fiind atat compozitor, cat si textier. Dupa mai multi ani, in care a participat la multe înregistrări de albume cu diverse trupe si artiști – ca si chitarist, voci, sau chiar in calitate de compozitor al unor piese, Stefan Orfescu a decis să scoata și propriile sale albume.

“Pe acesta l-am scris mai mult cu sufletul, neurmărind “algoritmi matematici” sau nu știu ce trenduri. Este despre “noi doi” in câteva ipostaze…si, de ce nu, si despre voi. Cred ca multă lume se regăsește in diversele situații desprinse din textele cântecelor”, spune autorul.

Vechiul si noul sunt mixate cu usurinta pe proaspatul material, parte dintre piesele de pe album fiind scrise de prin 2002  încoace, iar câteva fiind chiar foarte recente. De asemenea, albumul se bucura de aportul mai multor muzicieni cunoscuti, prieteni ai artistului, care au contribuit la aranjamente, voci si diverse instrumente înregistrate. Printre acestia, Alexandra Ungureanu care, fermecata de muzica artistului, si-a daruit minunata voce pe câteva dintre melodii.

“Este un album plin de emotie, care va ajunge cu siguranta la sufletul multora, prin sinceritatea si simplitatea cu care a fost realizat. Sunt incantata sa fiu parte din acest act artistic”, declara Alexandra Ungureanu.

Fanii genului sunt asteptati la lansarea albumului pe 30 noiembrie, de la orele 20.00, in clubul Spice (intrarea libera). Concertul de lansare va fi prezentat live, cu trupă. Alaturi de Stefan Orfescu vor participa artistii cu care a colaborat la acest proiect – Alexandra Ungureanu, Marian Niculae (trupa Haiducii) etc.

Despre Stefan Orfescu

Ştefan Orfescu, cantautor, chitarist, absolvent al Conservatorului din București, a cântat și colaborat cu Mircea Rusu Band, Paula Seling, Nadine Parlament, Leo Iorga si Schimbul 3, Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Amadeus, Claudia Pavel (Cream). Activează în prezent atât ca instrumentist, cât şi ca vocal, în trupa Avenue, care a cântat în deschidere la Scorpions şi Paul Gilbert (Mr. Big).

spate

Piese de pe noul album

VISURILE MELE

STAI

Stefan Orfescu – Stai (Videoclip)

 

Actualitate

“LIA (RAMAI CUMVA)”, VARIANTA ACUSTICA, IN PREMIERA IN CADRUL EVENIMENTULUI “ACOUSTIC SATELLITES”, 9 IULIE, CLUB QUANTIC Green Shepherd canta in deschiderea concertului!

“LIA (Ramai cumva)”, cel mai nou single al grupului DAYS OF CONFUSION, va putea fi ascultat in varianta acustica,...

Maximum Rock Festival 2021

Suntem extrem de bucuroși să anunțăm oficial că Maximum Rock Festival 2021 (Open Air) va avea loc, în perioada 04 – 05...

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...
- Advertisement -

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X