“DENA’S FANTASY WORLD” LA SOUNDART FESTIVAL 2023

Inspiratia Denei pentru realizarea acestei colectii a venit din visele sale, dar si din dragostea pentru supranatural, stiinta si magie!

 Cum spuneam in comunicatele de presa anterioare, SOUNDART FESTIVAL nu este un eveniment exclusiv despre muzica, ci este despre arta, in toate formele si profunzimile sale. O miscare culturala in care organizatorul se simte dator sa promoveze artistii!

Iar in cadrul acestei noi editii, una maraton, in doza vintage, de soc, care va avea loc pe data de 01 aprilie in Quantic Club din Bucuresti, o vom avea invitata pe Dena, cu o expozitie de arta digitala si o proiectie impresionante.

Expozitia va contine 15 lucrari digitale semnate de Dena, artist vizual si profesor de arta din Brasov. Lucrarile Denei va transpun intr-o altfel de lume, o lume fantastica, magica, plina de simbolism si suprarealism.

Lumea Denei este una plina de vibe-uri post-apocaliptice in care puteti intalni diverse fiinte nemaivazute ori pierdute in neantul timpului, care isi fac aparitia printre noi, explorand si ajutand umanitatea sa evolueze si sa sa devina mai buna.

Trecutul si viitorul se ciocnesc, peisajele se schimba, oamenii sunt in continua miscare, apar gauri negre si explozii nucleare, insa cadrul general e plin de speranta, lupta pentru viata, iubire si cooperare.
Inspiratia Denei pentru realizarea acestei colectii a venit din visele sale, dar si din dragostea pentru supranatural, stiinta si magie!

In cadrul expozitiei veti avea ocazia sa admirati cateva printuri inramate cu lucrari din colectia “Dena’s Fantasy World”, precum si un video care contine imagini cu lucrarile artistei.

Abonamentele pentru SoundArt Festival pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:

•          Presale II: 150 de lei.
•          In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Line-up complet:

•          Sunnata – dark psychedelia/grunge/doom, Polonia;
•          Mother of Millions – prog metal, Grecia;
•          Green Yeti – stoner doomed psych rock, Grecia;
•          Risin Sabotage – psychedelic stoner rock, Ucraina;
•          Stonus – heavy rock, Cipru;
•          Fakir Thongs – psychedelic stoner/space rock, Italia;
•          Lazy Lizard – sludge/desert/stoner rock, Malta;
•          Gunshee – instrumental prog rock, Romania;
•          Doomsday Astronaut – instrumental/prog metal, Pakistan/Romania;
•          Deaf Hombre – stoner rock, Romania.

SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

“Dupa cele doua proiecte anterioare pe care le-am infiinţat si organizat, adică OST FEST si GHOST GARHERING, mi-am dorit un festival mai…”luminos”. Tot din zona underground, tot muzică liberă, netributara industriei muzicale, un festival unde spectatorul si artistul sunt egali, pot comunica direct”, potrivit project managerului Cavalleria Events, Mihnea Badea.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poarta publicul prin spirala calatoriilor muzicale rare si aparte, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul.

SoundArt si-a rezervat, din prima clipa a existentei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de asteptate in Romania!

•          SoundArt Festival 2023 FB event – https://www.facebook.com/events/889653232403713/
•          SoundArt Festival FB page – https://www.facebook.com/soundartfestival/

DESPRE DENA

Dena, artist vizual brasovean, picteaza de la varsta de 5 ani, avand de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa in acest domeniu vast si frumos.

Dena a sustinut si sustine inca ateliere si cursuri de formare pe arta vizuala la diverse scoli si centre educationale din Brasov. Este profesor de arta vizuala in cadrul Galeriei de Arta Ora0 din Brasov si ocazional o puteti regasi si la Galeria de Arta Cluj Art ca instructor de pictura textila.

Cu peste 60 de expozitii nationale (Brasov, Cluj Napoca, Bucuresti, Sibiu, Lugoj, Salard etc) si internationale (Spania, Bulgaria, SUA, Italia, Portugalia, Turcia, Finlanda etc) la activ, Dena mereu va pregateste ceva special astfel ca va invitam sa o cunoasteti in cadrul Festivalului SoundArt 2023.
Pentru mai multe detalii: www.instagram.com/denaartist sau www.facebook.com/denaartist.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Señor Loco, single-ul Elenei Gheorghe, no 1 in Mexic

Dupa succesul european al hitului "Mamma Mia (He's italiano), in colaborare cu Glance, Elena Gheorghe cucereste din nou topurile internationale, de aceasta data cu...

Clujenii primesc bilete cu titlu gratuit la concertul tenorului Alessandro Safina

Tenorul Alessandro Safina se pregateste sa cucereasca inimile tuturor ardelenilor cu farmecul sau aparte, cu povesti romantice sau pline de umor, si bineinteles, cu...

THE CROWN a lansat un nou album – “The Death Is Not Dead”

După cinci ani de tăcere, The Crown, una dintre legendarele trupe suedeze de death metal, revine cu un nou album, "Death Is Not Dead"....

Self/less (2015)

  Titlul original: Self/less Gen: Thriller, SF Regia: Tarsem Singh Scenariul: David Pastor, Àlex Pastor Producători: Ram Bergman, James D. Stern, Peter Schlessel Distribuţia: Ryan Reynolds, Matthew Goode, Ben Kingsley,...

Program complet Rock the City 2012, regulile de acces.

Reguli de acces Rock the City 2012 Accesul în zona de festival se face pe baza unui bilet valid prin intrarea special amenajată la intrarea...