“DENA’S FANTASY WORLD” LA SOUNDART FESTIVAL 2023

Inspiratia Denei pentru realizarea acestei colectii a venit din visele sale, dar si din dragostea pentru supranatural, stiinta si magie!

 Cum spuneam in comunicatele de presa anterioare, SOUNDART FESTIVAL nu este un eveniment exclusiv despre muzica, ci este despre arta, in toate formele si profunzimile sale. O miscare culturala in care organizatorul se simte dator sa promoveze artistii!

Iar in cadrul acestei noi editii, una maraton, in doza vintage, de soc, care va avea loc pe data de 01 aprilie in Quantic Club din Bucuresti, o vom avea invitata pe Dena, cu o expozitie de arta digitala si o proiectie impresionante.

Expozitia va contine 15 lucrari digitale semnate de Dena, artist vizual si profesor de arta din Brasov. Lucrarile Denei va transpun intr-o altfel de lume, o lume fantastica, magica, plina de simbolism si suprarealism.

Lumea Denei este una plina de vibe-uri post-apocaliptice in care puteti intalni diverse fiinte nemaivazute ori pierdute in neantul timpului, care isi fac aparitia printre noi, explorand si ajutand umanitatea sa evolueze si sa sa devina mai buna.

Trecutul si viitorul se ciocnesc, peisajele se schimba, oamenii sunt in continua miscare, apar gauri negre si explozii nucleare, insa cadrul general e plin de speranta, lupta pentru viata, iubire si cooperare.
Inspiratia Denei pentru realizarea acestei colectii a venit din visele sale, dar si din dragostea pentru supranatural, stiinta si magie!

In cadrul expozitiei veti avea ocazia sa admirati cateva printuri inramate cu lucrari din colectia “Dena’s Fantasy World”, precum si un video care contine imagini cu lucrarile artistei.

Abonamentele pentru SoundArt Festival pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:

•          Presale II: 150 de lei.
•          In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Line-up complet:

•          Sunnata – dark psychedelia/grunge/doom, Polonia;
•          Mother of Millions – prog metal, Grecia;
•          Green Yeti – stoner doomed psych rock, Grecia;
•          Risin Sabotage – psychedelic stoner rock, Ucraina;
•          Stonus – heavy rock, Cipru;
•          Fakir Thongs – psychedelic stoner/space rock, Italia;
•          Lazy Lizard – sludge/desert/stoner rock, Malta;
•          Gunshee – instrumental prog rock, Romania;
•          Doomsday Astronaut – instrumental/prog metal, Pakistan/Romania;
•          Deaf Hombre – stoner rock, Romania.

SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

“Dupa cele doua proiecte anterioare pe care le-am infiinţat si organizat, adică OST FEST si GHOST GARHERING, mi-am dorit un festival mai…”luminos”. Tot din zona underground, tot muzică liberă, netributara industriei muzicale, un festival unde spectatorul si artistul sunt egali, pot comunica direct”, potrivit project managerului Cavalleria Events, Mihnea Badea.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poarta publicul prin spirala calatoriilor muzicale rare si aparte, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul.

SoundArt si-a rezervat, din prima clipa a existentei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de asteptate in Romania!

•          SoundArt Festival 2023 FB event – https://www.facebook.com/events/889653232403713/
•          SoundArt Festival FB page – https://www.facebook.com/soundartfestival/

DESPRE DENA

Dena, artist vizual brasovean, picteaza de la varsta de 5 ani, avand de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa in acest domeniu vast si frumos.

Dena a sustinut si sustine inca ateliere si cursuri de formare pe arta vizuala la diverse scoli si centre educationale din Brasov. Este profesor de arta vizuala in cadrul Galeriei de Arta Ora0 din Brasov si ocazional o puteti regasi si la Galeria de Arta Cluj Art ca instructor de pictura textila.

Cu peste 60 de expozitii nationale (Brasov, Cluj Napoca, Bucuresti, Sibiu, Lugoj, Salard etc) si internationale (Spania, Bulgaria, SUA, Italia, Portugalia, Turcia, Finlanda etc) la activ, Dena mereu va pregateste ceva special astfel ca va invitam sa o cunoasteti in cadrul Festivalului SoundArt 2023.
Pentru mai multe detalii: www.instagram.com/denaartist sau www.facebook.com/denaartist.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

TARGUL DE VINILURI SI URBANIMPRINT REVIN LA SOUNDART FESTIVAL 2023

Bucuresti, 17 martie, 2023 – SoundArt Festival anunta noi activitati recreative in cadrul evenimentului maraton de anul acesta, care va avea...

Celelalte Cuvintelansează noul album„Lumea asta”

Trupa Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea asta”. Celelalte Cuvinte vine cu un...

Bluescore lanseazăSix 21 în cadrul Urban Blues Fest #3

În cadrul UBF #3, pe 2 aprilie 2023, Bluescore va lansa primul lor album, care se numeşte Six 21....

Bruce Dickinson si Orchestra, un tribut Jon Lord si Deep Purple la Sala Palatului

Intr-o zi rece de martie, pasii m-au purtat catre Sala Palatului pentru un concert rock mai altfel. Solistul Iron...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Premieră: baletul CARMEN în turneu naţional

Spectacol extraordinar de balet în două tablouri Baletul reunit al OPEREI MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA, TEATRO D’OPERA ITALIANA si OPERA VOX...

Omara Portuondo in concert la Sala Palatului

Omara Portuondo canta pe 17 iunie la Sala Palatului din Bucuresti. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro