De Crăciun, „My Fair Lady”, cea mai frumoasă poveste a tuturor timpurilor, prinde viață în ultima reprezentație de la București

Ultima reprezentație a musicalului „My Fair Lady”, de la București, va fi prezentată publicului, vineri, 27 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Palatului, urmând ca din 2020, excelenta producție să ajungă mai aproape de iubitorii de spectacole din toată țara prin intermediul unui turneu național amplu. 

Cea mai frumoasă poveste a tuturor timpurilor, pusă în scenă cu succes de regizorul Ioan Răzvan Dincă, reunește artiști de calibru ai scenei românești, orchestră live, cor și trupă de balet, însumând o echipă formată din peste 70 de profesioniști.

 

Pe 27 decembrie, la Sala Palatului, Horia Brenciu și Irina Baianț vor putea fi admirați jucând în rolurile personajelor Henry Higgins și Eliza Doolittle, alături de Adrian Nour (Colonelul Pickering), Ecaterina Ladin (Mrs.Pearce), Ionuț Burlan (Alfred Doolittle), Anca Țurcașiu (Mrs. Higgins), Florin Budnaru (Freddy Esynford Hill), Irina Bucescu (Mrs. Eynsford Hill) și Ovidiu Ușvat (Zoltan Karpathy).

Creat pentru suflet și minte deopotrivă, spectacolul oferă publicului trei ore magice concretizate într-un cumul complex de emoție, energie, inspirație, satisfacție și momente pline de amuzament.

Cu elemente de decor impresionante, sute de costume și interpretări remarcabile, spectacolul redă cu măiestrie atmosfera piețelor londoneze și povestea de dragoste fascinantă și sinuoasă dintre un profesor de fonetică și o simplă florăreasă. Muzica excepțională, interpretată de orchestra live condusă de dirijorul Daniel Jinga, completată de cor și de coregrafiile spectaculoase ale balerinilor au câștigat aprecierea publicului, musicalul „My Fair Lady” fiind îndelung aplaudat la scenă deschisă.

Considerat astăzi unul dintre cele mai longevive și de succes musicaluri, My Fair Lady a avut premiera mondială pe Broadway (New York) pe 15 martie 1956 și pe West End (Londra) doi ani mai târziu, devenind o legendă în lumea spectacolelor muzicale.

Actuala montare a spectacolului a fost pusă prima dată în scenă în 2016, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la premiera mondială a musicalului, reprezentația bucurându-se de succes și de aprecieri atât în rândul publicului, cât și al criticilor de specialitate.

Spectacolul de pe Broadway are în portofoliu 7 Premii Tony (6 dintre ele pentru versiunea originală), printre care „Cel mai bun musical” și „Cea mai bună regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier (pentru reluarea londoneză din 2001) și peste 2.700 de reprezentații în total pentru producția originală – un record absolut pentru acele vremuri. În prezent, celebrul musical este inclus în repertoriul teatrelor din întreaga lume, inclusiv în Statele Unite ale Americii unde, în anul 2018, aproape toate reprezentațiile de pe Broadway s-au jucat cu casa închisă, spectacolul poziționându-se de mai multe ori ca lider al vânzărilor.

Cei care nu au reușit vizioneze povestea plină de umor și sensibilitate a musicalului „My Fair Lady” sunt invitați să se bucure de această reprezentație specială de Crăciun.

Ultimele bilete mai pot fi achiziționate din rețeaua Iabilet.ro, precum și de la magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, stația de metrou Unirii 1, magazinul Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet, de la terminalele Selfpay, la prețuri ce pornesc de la 49 de lei.

 

 

 

DISTRIBUȚIE:

 

Henry Higgins – Horia Brenciu
Eliza Doolittle – Irina Baianț
Colonel Pickering – Adrian Nour
Mrs. Pearce – Ecaterina Ladin
Alfred Doolittle – Ionuț Burlan
Mrs. Higgins – Anca Țurcașiu
Freddy Eynsford Hill – Florin Budnaru

Ms. Eynsford Hill – Irina Bucescu

Zoltan Karpaty – Ovidiu Ușvat

 

Scenografie: Maruti Evans. Costume: Oana Botez. Asistentă de regie: Raluca Popa. Lighting design: Daniel Klinger. Dirijor: Daniel Jinga. Traducerea și adaptarea: Ernest Fazekas.

Cu participarea corului, baletului și orchestrei „My Fair Lady”.

 

 

 

„My Fair Lady”, un musical iubit de Magic FM.

Sponsor: Varyafin.

Parteneri: INGLOT Romania, Yvonne Salon by Răzvan Dobrescu, Curățătoria Aqua.

Actualitate

Meshuggah, nume iconic al scenei metal internationale, vine la ARTmania Festival 2022

Meshuggah, nume iconic si „genre defining” al scenei metal internationale, una dintre zece cele mai importante formatii de hard...

W.A.S.P. va susține un concert special la București

W.A.S.P. va susține pe data de 17.05.2022 un concert special la Romexpo, în București. Evenimentul va face parte din...

Legendara trupa Mercyful Fate vine la ARTmania Festival 2022

Mercyful Fate, una dintre cele mai influente trupe ale scenei metal internationale, creatie a iconicului King Diamond, alege ARTmania...

Concert Pet Shop Boys la Bucuresti

Pet Shop Boys canta la Bucuresti pe 4 iulie la Arenele Romane! Biletele se pun in vanzare joi pe...
- Advertisement -spot_imgspot_img

BECOMING LANDSCAPE microRave în parcul Văcărești.Muzica plantelor și alte situații performative, într-o avanpremieră pentru petrecerile viitorului

Coregrafa Andreea David, alături de colectivul TechnoFields, așteaptă publicul în Parcul Natural Văcărești pentru o serie de întâlniri în...

Placebo in concert la Bucuresti in 2022

Renumita trupa britanica Placebo revine la Bucuresti pe 14 iulie 2022 la Romexpo, in aer liber. Dupa showul sold out de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X