DAYS OF CONFUSION canta la SolidarLocal, cel mai mare festival de muzica din sufrageria ta Evenimentul vine in ajutorul cadrelor medicale!

 DAYS OF CONFUSION, cea mai cunoscuta formatie romaneasca de djent / modern progressive metal, participa la SolidarLocal, cel mai mare festival de muzica din sufrageria ta, eveniment online de muzica, ce vine în ajutorul cadrelor medicale.

Sub conceptul de „Cel mai mare festival de muzica din sufrageria ta”, in data de 1 mai, pe site-ul SolidarLocal.ro, se va lansa o serie de concerte sustinute de unii dintre cei mai renumiti artisti din portofoliile caselor de productie partenere.

Concertele, care vor fi înregistrate anterior acasa, în siguranta, vor dura între 10 și 20 de minute, vor fi consecutive si vor fi prezentate de DJ-i sau MCs de la mai multe posturi de radio romanesti.

Pentru a viziona concertele, utilizatorii trebuie sa faca o donatie de minimum 30 de lei (fara sa existe si o limita maxima) catre asociatia Daruieste Viata prin intermediul iaBilet.ro. In urma acestei donatii pe iaBilet.ro, vor primi un cod pe care il pot folosi pe SolidarLocal.ro pentru a urmari artistii implicati in campanie.

”Criza actuala ne-a afectat pe multi dintre noi, insa este important sa nu ne dam bătuti. Mi-am dorit sa contribui cumva la eforturile pe care le fac cadrele medicale și cei care lupta pentru ca ele să isi poata desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Ideea unui festival a aparut oarecum natural, caci asta faceam si inainte de criza. Sper să fie o ocazie de a apropia oamenii prin muzica, chiar daca ramanem fiecare acasa si de a-i indemna la a face bine”,  a declarat Bogdan Doltu, co-fondator Mixtopia si Maidan Grup.

”#ReusimImpreuna este mesajul pe care Daruieste Viata desfasoara campania de strangere de fonduri pentru spitalul modular si echipamentele, plus aparatura medicala pentru a lupta cu COVID-19. Este ceea ce credem cu adevarat si, pe masură ce vedem mobilizarea celor din jurul nostru, cum este si acest exemplu, ne dam seama că impartasim aceasta idee cu multi altii carora le pasa. Solidaritatea si responsabilitatea sunt doua lucruri importante de care trebuie sa dam dovada in aceasta perioada”, – Carmen Uscatu, fondatoare Daruieste Viata.

Inca de la inceputul acestei crize, iaBilet s-a implicat in adunarea de fonduri pentru dotarea spitalelor, asa ca, pentru noi, campania SolidarLocal vine ca o continuare a eforturilor noastre si mereu ne bucuram cand oamenii de bine care vor sa faca bine se strang laolalta si isi unesc fortele”, a declarat Emil Ionescu, General Managing Partner iaBilet.ro.

Lista completa artistilor, precum si programul festivalului vor fi anunțate curand pe pagina de Facebook SolidarLocal si pe site.

DESPRE DAYS OF CONFUSION

DAYS OF CONFUSION, trupa Universal Music Romania, este, in acest moment, cea mai cunoscuta formatie romaneasca de djent/modern progressive metal.
Baietii au obtinut pana in prezent premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012, (acordat de Metalhead), iar in 2014 au fost nominalizati la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) și la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete).
In cei 8 ani de cand Days Of Confusion sunt o prezenta activa pe scena muzicala, au trecut prin schimbari de componenta care si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical pana in prezent.
Organizatorii de concerte aveau sa-i crediteze pe cei de la Days Of Confusion ca trupa in deschiderea multor concerte importante, precum ar fi legendarii QUEENSRYCHE, 20 octombrie 2013, sau cei de la KARNIVOOL, 20 iunie 2014, trupa australiana cu o aparitie foarte rara pentru scena metal din Romania sau, anul acesta, la Rock The City pentru THE CURE.

•              `Seeds` (EP, 2012)
•              `Yin & Out` (LP, 2017)

https://www.youtube.com/watch?v=clnD7ArZKVc

DAYS OF CONFUSION inseamna:

Cosmin Lupu – voce/chitara
Cezar Popescu – chitara/voce
Andrei Zamfir – chitara bas
Alex Halmagean – tobe

Mai multe informatii:
https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE
https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro