DAYS OF CONFUSION canta la SolidarLocal, cel mai mare festival de muzica din sufrageria ta Evenimentul vine in ajutorul cadrelor medicale!

 DAYS OF CONFUSION, cea mai cunoscuta formatie romaneasca de djent / modern progressive metal, participa la SolidarLocal, cel mai mare festival de muzica din sufrageria ta, eveniment online de muzica, ce vine în ajutorul cadrelor medicale.

Sub conceptul de „Cel mai mare festival de muzica din sufrageria ta”, in data de 1 mai, pe site-ul SolidarLocal.ro, se va lansa o serie de concerte sustinute de unii dintre cei mai renumiti artisti din portofoliile caselor de productie partenere.

Concertele, care vor fi înregistrate anterior acasa, în siguranta, vor dura între 10 și 20 de minute, vor fi consecutive si vor fi prezentate de DJ-i sau MCs de la mai multe posturi de radio romanesti.

Pentru a viziona concertele, utilizatorii trebuie sa faca o donatie de minimum 30 de lei (fara sa existe si o limita maxima) catre asociatia Daruieste Viata prin intermediul iaBilet.ro. In urma acestei donatii pe iaBilet.ro, vor primi un cod pe care il pot folosi pe SolidarLocal.ro pentru a urmari artistii implicati in campanie.

”Criza actuala ne-a afectat pe multi dintre noi, insa este important sa nu ne dam bătuti. Mi-am dorit sa contribui cumva la eforturile pe care le fac cadrele medicale și cei care lupta pentru ca ele să isi poata desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Ideea unui festival a aparut oarecum natural, caci asta faceam si inainte de criza. Sper să fie o ocazie de a apropia oamenii prin muzica, chiar daca ramanem fiecare acasa si de a-i indemna la a face bine”,  a declarat Bogdan Doltu, co-fondator Mixtopia si Maidan Grup.

”#ReusimImpreuna este mesajul pe care Daruieste Viata desfasoara campania de strangere de fonduri pentru spitalul modular si echipamentele, plus aparatura medicala pentru a lupta cu COVID-19. Este ceea ce credem cu adevarat si, pe masură ce vedem mobilizarea celor din jurul nostru, cum este si acest exemplu, ne dam seama că impartasim aceasta idee cu multi altii carora le pasa. Solidaritatea si responsabilitatea sunt doua lucruri importante de care trebuie sa dam dovada in aceasta perioada”, – Carmen Uscatu, fondatoare Daruieste Viata.

Inca de la inceputul acestei crize, iaBilet s-a implicat in adunarea de fonduri pentru dotarea spitalelor, asa ca, pentru noi, campania SolidarLocal vine ca o continuare a eforturilor noastre si mereu ne bucuram cand oamenii de bine care vor sa faca bine se strang laolalta si isi unesc fortele”, a declarat Emil Ionescu, General Managing Partner iaBilet.ro.

Lista completa artistilor, precum si programul festivalului vor fi anunțate curand pe pagina de Facebook SolidarLocal si pe site.

DESPRE DAYS OF CONFUSION

DAYS OF CONFUSION, trupa Universal Music Romania, este, in acest moment, cea mai cunoscuta formatie romaneasca de djent/modern progressive metal.
Baietii au obtinut pana in prezent premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012, (acordat de Metalhead), iar in 2014 au fost nominalizati la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) și la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete).
In cei 8 ani de cand Days Of Confusion sunt o prezenta activa pe scena muzicala, au trecut prin schimbari de componenta care si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical pana in prezent.
Organizatorii de concerte aveau sa-i crediteze pe cei de la Days Of Confusion ca trupa in deschiderea multor concerte importante, precum ar fi legendarii QUEENSRYCHE, 20 octombrie 2013, sau cei de la KARNIVOOL, 20 iunie 2014, trupa australiana cu o aparitie foarte rara pentru scena metal din Romania sau, anul acesta, la Rock The City pentru THE CURE.

•              `Seeds` (EP, 2012)
•              `Yin & Out` (LP, 2017)


https://www.youtube.com/watch?v=clnD7ArZKVc


DAYS OF CONFUSION inseamna:

Cosmin Lupu – voce/chitara
Cezar Popescu – chitara/voce
Andrei Zamfir – chitara bas
Alex Halmagean – tobe

Mai multe informatii:
https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE
https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV

Actualitate

Scarlet Aura a lansat un nou single: “Raw Power”

Trupa românească de heavy metal, Scarlet Aura, se pregătește să lanseze noul album la începutul anului viitor, prin Universal...

Retro Rock, un eveniment special cu peste 50 de artiști

Asociația Promusic Events organizează pe 25 octombrie 2020, la Arenele Romane din București, un eveniment cu totul special, unde,...

ANDRIES IN CONCERT

AlexandruAndries continua sademonstreze cat este de „greu de pensionat”: in aceastatoamnaartistulvaajunge in catevaorase cu spectacolul’’ANDRIES IN CONCERT’’ in care...

A doua saptamana BUCHAREST PHOTOFEST Cezar & Cosmin (Days of Confusion) inchid festivalul, cu un inedit concert acustic.

 SOLIDARITATEA este tema centrala a Ediției din acest an a BUCHAREST PHOTOFEST, festivalul internațional de fotografie din Capitala. Ajuns...
- Advertisement -

COSMIN LUPU FACE VOCEA PIESEI “Go Home and Come Tomorrow”, SINGLE-UL PROIECTULUI “DOG IS MY COPILOT”

Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination) a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului DOG IS MY...

LUNA AMARĂ – ACUSTIC, „RELOADED” – la Club Quantic București

După ce am sărbătorit 20 de ani de activitate pe tonuri electrice in Quantic Club din București acum o...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X