Dark Tranquillity, al doilea headliner confirmat la Maximum Rock Festival 2014

Afis Maximum Rock Festival 2014_4

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal “must-see” al toamnei la Bucuresti.

Saptamana trecuta am anuntat noi formatii care vor lua parte la show, printre care headliner-ul primei seri, formatia suedeza Evegrey. Pana acum, line-up-ul arata in felul urmator: Evergrey, Tristania, Threshold, Elvenking, Emergency Gate, Unleashed, Code Red, I’m The Trip, Open Mind.

Ne bucuram sa va prezentam si headliner-ul celei de-a doua seri a festivalului! Este vorba tot despre o formatie suedeza, si anume DARK TRANQUILLITY.

Dark_Tranquillity

Trupa a fost intemeiata in 1989 si este o reprezentanta de seama a death-ului melodic. Avand 10 albume la activ, Dark Tranquillity este o formatie de referinta pentru scena actuala si este considerata cel mai important produs muzical suedez al zonei metal.

Dark Tranquillity este creditata drept o trupa care a dat o noua directie celebrei scene din Goteborg prin cultivarea unui stil care combina duritatea death-ului cu melodicitatea sintetizatoarelor, creand “sound-ul noii generatii” (Sputnik Music).

Una dintre cele mai aclamate formatii suedeze de catre critica de specialitate, Dark Tranquillity si-a facut rapid un nume si a ajuns sa fie realmente o trupa emblema a metalului european contemporan.

Trupa promoveaza cea mai recenta lansare discografica, intitulata “Construct”. Discul a obtinut recenzii pozitive si luadative din partea Metal Injection, care a numit albumul “punctul culminant al sound-ului cultivat pana acum de trupa”, Angry Metal Guy, Metal Hammer (“cel mai bun disc de pana acum al trupei”) si Sputnik Music (“un succesor de seama al materialului ‘We Are the Void and Fiction’).

Componenta:

Niklas Sundin – chitara
Anders Jivarp – tobe
Mikael Stanne – voce
Martin Henriksson – chitara/bas
Martin Brändström – clape, programming

Discografie:

Skydancer (1993)
The Gallery (1995)
The Mind’s I (1997)
Projector (1999)
Haven (2000)
Damage Done (2002)
Character (2005)
Fiction (2007)
We Are the Void (2010)
Construct (2013)

In perioada urmatoare, vom confirma noi formatii romanesti. In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:
24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I’m The Trip etc
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red, Open Mind etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:
Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucati)

In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei

In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei

Abonament special (115 lei / 26 euro – primele 50 bucati) – include:
– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei)

Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucati)

In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei

In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei

Abonament special (115 lei / 26 euro – primele 50 bucati) – include:
– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!

Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
– prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
– a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.
Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici:

Un eveniment oferit de Ciuc Premium!

 

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Eric Martin Acoustic

Dupa mai bine de doi ani de la succesul avut la Silver Church in Bucuresti, Eric Martin, unul din cei mai buni solisti ai...

French Swing – Jazz & Chansonettes, pe 24 septembrie, la Clubul Țăranului Român

Duminică, 24 septembrie de la ora 20.00 vă invităm în fermecătoarea lume muzicală a boemei pariziene și bucureștene de altădată...alături de: Diana Tudor (voce) și...

Concert Live – Cheek to cheek, miercuri, 18 aprilie, ora 20:00 @ceainaria GreenTea

Din seria 'Mici concerte, mari bucurii', va invitam miercuri, 18 Aprilie, la ceainaria GreenTea sa petrecem impreuna o seara cu momente spectaculoase presarate cu...

BE THE WARM UP DJ – APLICATIA DE FACEBOOK DEZVOLTATA DE OXYGEN

Be the Warm Up DJ este aplicatia de Facebook prin care tinerii DJ pot castiga un slot in line-up-ul unei petreceri Oxygen – cea...

Trupa slovenă de black metal Snøgg va susține un concert la București

Luni 5 decembrie 2016, seară black metal în Trollo Pub (București)! Snøgg (Slovenia) Formația porneste la drum in 2013, având un nume imposibil de scris și...