Dan Helciug si Emil Chican in concert acustic la Voltage Bar 2.0!

0
214

helciug

Voltage Bar 2.0 a deschis cu succes seria concertelor acustice si va invita vineri pe 16 decembrie, ora 21.30 la una din cele mai reusite seri acustice alaturi de Dan Helciug si Emil Chican!

Dan Helciug cunoscut publlicului larg din trupele “Parlament” si “Spitalul de Urgenta” s-a remarcat in ultimii ani in proiectul exceptional cu succes international – “Mozart Rocks”. A cantat pe acceasi scena cu multi artisti mari printre care DIO, APOCALYPTICA, ALPHAVILLE iar vineri, 16 decembrie vine alaturi de Emil Chican la Voltage Bar 2.0 sa ne incante cu melodii  Led Zeppelin, Pink Floyd, Billy Idol dar si cu propriile compozitii pe care le cunoastem si le iubim atat de mult.
Asadar, vineri 16 decembrie la ora 21.30 ne intalnim pentru un eveniment special la care locurile sunt limitate, asa ca sunati pentru a va rezerva locul la numarul de telefon 0726214399. Pretul de intrare este 40 Ron! Va asteptam!
Voltage este un bar cu traditie ce s-a mutat de curand intr-o locatie fina ce imbraca muzica prin fiecare detaliu ornamental,  o locatie dedicata iubitorilor tuturor genurilor si subgenurilor rock, blues, jazz, country sau indie.
Voltage Bar 2.0 organizeaza saptamanal evenimente cu tematica, gen – Rockabilly sau Hippie,  concerte acustice dar si seri de joi rezervate amatorilor de Karaoke. De asemenea, pentru sfarsitul de an, pregatim o petrecere de revelion speciala, in stilul nostru caracteristic. Intra pe https://www.facebook.com/Voltage-Bar si fii la zi cu nebunia noastra!
Bauturile au cele mai bune preturi, este aproape de centru si la majoritatea evenimentelor, intrarea este libera!