Dan Cruceru este un veritabil rege în “Crăiasa Zăpezii”

Dan Cruceru Rege Snow Queen

Cunoscut prezentator tv, blogger de succes şi un tată devotat, Dan Cruceru acceptă o nouă provocare în cariera sa şi debutează în dublajul de animaţie, din 13 noiembrie, odată cu lansarea pe marile ecrane din România a filmului “Crăiasa Zăpezii”/ “Snow Queen”.

În interpretarea regelui din celebra animaţie “Crăiasa Zăpezii“, Dan Cruceru nu s-a lăsat intimidat de provocările pe care le presupune împrumutarea vocii unui personaj animat şi declară despre experienţa de a fi rege al studioului de inregistrări:

,,Este pentru prima oară când fac aşa ceva şi din afară pare totul foarte uşor. (…) Când ajungi aici şi trebuie să intri în pielea personajului lucrurile se complică. Pentru orice replică se dau vreo zece duble şi este foarte greu.

Eu am venit cu entuziasmul, pe care încă îl am după 3 ore de înregistrări. Sper că fiicei mele de 4 ani îi va plăcea foarte mult de regele acesta. Sunt sigur că nu îmi va recunoaşte vocea, pentru că este cu totul diferită de felul în care sună în viaţa de zi cu zi. La premiera sunt foarte curios să văd cum va reacţiona.”

afis_CraiasaRegele din Crăiasa Zăpezii are destul de multe momente de nebunie şi îi place să se considere „un despot şi un tiran”.

Are mari probleme de relaţionare cu proprii copii şi de când regatul a fost împărţit între el şi cei mici, aceştia nu mai au voie să interacţioneze.

După un conflict puternic cu prinţii moştenitori, Regele este cuprins de furie şi dă foc castelului.

Condusă de dorinţa de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoţiile şi gerul polar să îngheţe sufletele oamenilor, Crăiasa Zăpezii va face orice pentru a-şi păstra împărăţia şi a distruge toţi artiştii care nu sunt de acord cu viziunea ei.

Animaţia prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda, care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii.

De-a lungul călătoriei sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde.

Din 13 noiembrie, Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din România animaţia sezonului “Crăiasa Zăpezii“.

Actualitate

Rock 100% Românesc: Trooper, Phoenix, Mustang, Green Shepherd, rock, masti si licurici

Pandemia de coronavirus, ne-a cam lasat fara evenimente culturale. Concertele sunt rare, cu lume putina, masti pe fata si...

Program concert Rock 100% Romanesc

În data de 11 septembrie 2020, Phoenix, Trooper, Mustang și Green Shepherd vor concerta pe scena teatrului de vară...

DansActorul ca fenomen al teatrului actual – LIVE Gala Hop

Gala Tânărului Actor HOP 2020, ediția a 23-a 3 - 6 septembrie 2020 / live streaming pe www.galahop.ro Teatrul Naţional „I....

RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, o antologie a rockului din Banatul Montan

Proiectul RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, un titlu sugestiv cu trimitere la vechiile traditii industriale ale...
- Advertisement -

Gala Tânărului Actor HOP 2020 – Live – 4 septembrie 2020

4 septembrie 2020 ora 21.00 - Concurs secţiunea Individual Teodora Daiana Păcurar Georgiana Vișan Răzvan Omotă Cristina Tudor Dragos Ioniță Concurs secţiunea grup „Unu pe doi”, cu...

Dirty Shirt aniversează 25 de ani printr-un concert special!

Chiar dacă pandemia de Covid 19 a făcut ca evenimentele rock să fie o raritate în această perioadă, maramureșenii...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X