Cum se lucreaza cu Quentin Tarantino?

0
257

Actorul german Arndt Schwering-Sohnrey va sustine la Bucuresti un workshop intensiv de actorie de film intre 27 si 29 aprilie 2018. Workshop-ul este organizat de atelierul Let It Go Acting Studio.

Cum se lucreaza cu Quentin Tarantino? Cum se pregatesc actorii de talie internationala si care sunt secretele meseriei de actor, practicate la cel mai inalt nivel?

Actorul german Arndt Schwering-Sohnrey, cunoscut pentru rolurile sale din “Inglorious Basterds” al lui Quentin Tarantino si “A Dangerous Method” in regia lui David Cronenberg, vine in Romania.

Alaturi de Darius Sobhan Sarbandi, un cunoscut life coach si acting coach german, Arndt va sustine un workshop intensiv de actorie de film in zilele de 27,28 si 29 aprilie 2018.

Membru al Academiei Germane de Film, Arndt Schwering-Sohnrey este unul dintre cei mai curtati profesori de actorie din Europa, predand in Anglia si Germania metode si tehnici ce se studiaza si se practica la Los Angeles, capital mondiala a filmului.

Workshop-ul este organizat de atelierul Let It Go Acting Studio iar inscrierile se pot face la adresa de mail letitgoactingstudio@yahoo.com sau la numarul de telefon 0770 286 218, precum si pe site-ul letitgostudio.eu.