Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu Super Grup cântă în Club Route 66

concert-cristi-minculescu-29-martie-route-66
Publicitate

concert-cristi-minculescu-29-martie-route-66Pe 29 martie, în Club Route 66 din Bucureşti, fanii rockului se vor bucura de un concert extraordinar susţinut de Cristi Minculescu, împreună cu Nuțu Olteanu, unul dintre fondatorii grupului Iris.

În urmă cu peste un an, Cristi Minculescu a anunţat că părăseşte definitiv Iris-ul și s-a stabilit în Germania, rămânând deschis însă propunerilor de colaborare artistică. La rândul său, Nuțu Olteanu locuieşte de mulţi ani în Suedia, unde şi-a continuat cariera de instrumentist, vocalist şi profesor de muzică. Reuniți la insistențele Fundaţiei Phoenix (care îl reprezintă pe Cristi Minculescu), cei doi artiști au convenit să susțină împreună mai multe concerte în Romania (între care cel din Bucureşti, de pe 29 martie, din Club Route 66) și au atras în proiect doi muzicieni suedezi excepţionali (cu care Nuțu Olteanu colaborează în mod constant)-  Anders Diephuis şi Ken Sundberg.

Ce o să fie pe 29 martie în Club Route 66? Multă muzică rock de calitate: piese Iris, piese noi şi evergreen-uri rock

Repertoriul concertului va cuprinde piese de marcă din patrimoniul Iris – „Trenul fără naş”, „Pe ape”, „Doar pentru voi”, „Lumina zilei”, „Noaptea”, „Strada ta”, “Cei ce vor fi” etc. Iar “sărbătoarea rockului” va continua, aşa încât fanii vor asculta inclusiv preluări din repertoriul AC/DC, Bad Company, Whitesnake sau Led Zeppelin. Organizatorii anunţă însă că este posibil să fie prezentate în premieră şi piese de pe noul album Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu Super Grup, album aflat în pregătire.

Intrarea la concertul Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu Super Grup din Club Route 66 costa 40 lei de persoană, iar rezervările se fac la numărul de telefon de pe website-ul clubului (respectiv la 0735 350 350). Clubul este situat în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei nr. 50.

Organizatorii anunţă că este posibil să fie prezentate în premieră şi piese de pe noul album, aflat în pregătire