Creative Arts La Femei pe Mătăsari- ateliere pentru doamne şi domnişoare

program Femei pe Matasari

Bucureşti, 24 septembrie 2013, Creative Arts Bucureşti participă în weekendul 27 septembrie – 29 septembrie a.c. la Femei pe Mătăsari (Strada Mătăsari, standul Creative Arts).

Am pregătit ateliere şi activităţi pentru toate gusturile şi dorinţele doamnelor şi domnişoarelor.

În toate cele trei zile, în intervalul orar 19:00-21:00 vă aşteptăm la Photo Corner Frida Style. Probează şi pozează coroniţele inspirate de Frida Kahlo şi realizate de In a State, apoi te vei regăsi în albumul dedicat de pe pagina de Facebook Creative Arts!

În aceeaşi perioada puteţi să vă bucuraţi şi de expoziţia „Goana după Branduri” semnată Cristina Rădulescu. O expozitie – semnal de alarmă despre branduri şi promoţii. “Crezi că tu vânezi branduri şi oferte?! Pentru că brandurile mă fascineaza şi de promoţii nu pot să scap. Promoţiile mă urmăresc neîncetat, fie agresiv, fie soft, fie insipid, dar ele sunt acolo.Poate nici nu le percepi conştient doar te trezeşti că ai cumpărat un lucru.” Spune Cristina despre expoziţia inspirată de brandurile contemporane.

Sâmbătă, 28 septembrie, dăm drumul atelierelor marca Proiect13

În prima zi de ateliere participantele vor realiza cercei mexicani. Vom discuta despre vin şi Smart Shopping.
Între orele 12:00-14:00  va avea loc atelierul Cercei mexicani susţinut de In a State.

Anca Spiridon, designer In a State: Vă aşteptăm la un atelier de cercei mexicani, ca să puteţi intra în spiritul fiestei! Flori, sugar skulls simpatice şi diverse accesorii vor compune cerceii spectaculoşi în stilul In a State.

După ce intrăm în spiritul Fiestei, vom vorbi, în intervalul 15:30-17:00, despre De ce iubesc femeile vinul în cadrul unui seminar de combinat mici plăceri susţinut de Ecce Vinum.

Cei de la Ecce Vinum ne vor povesti despre câteva momente de relaxare şi micile plăceri aferente, despre cum ne schimbă starea şi mai ales de ce ne place vinul – cum să privim un vin şi să îl lăsăm să ne încante gustul şi mirosul.

Pentru că ştim cât de importante sunt hainele, genţile, pantofii şi accesoriile pentru o femeie, Proiect13 aduce la Femei pe Matasari un workshop de Smart Shopping, în cadrul căruia participantele vor învăţa ce să cumpere, dar mai ales cum să cumpere. Veţi afla cum să vă dezvoltaţi un comportament de cumpărare care să vă aducă satisfacţii fără să rămâneţi cu găuri în buget. Worksopul este susţinut de Color Stalker.

Ultima zi din săptămână este dedicată accesoriilor

Declarăm ziua de duminică, 29 septembrie, ziua accesoriilor!

Folosindu-ne creativitatea, de la mic la mare vom transforma resturi şi petice în broşe, clame şi accesorii care vor schimba aspectul oricărei rochii, cămăşi, hăinuţe sau pălării în cadrul atelierului In Bloom de toamna susţinut de In a State, între orele 12:00-14:00.
De la ora 15:30 la ora 17:30, Cristina Rădulescu ne ajută să dăm un aspect nou pantofilor în cadrul atelierului Animaţii pe încălţări.

Aduceţi-vă pantofii simpli şi daţi frâu liber imaginaţiei! Vom experimenta cu forme şi culori şi vom transforma încălţările în detaliul care face diferenţa şi întoarce privirile!

Tot Cristina va ajuta participantele să reinventeze haine în cadrul atelierului Accesorizare de toamnă. Culoare, dantelă sau nasturi? Orice, numai facelift să fie! Reinventăm haine şi schimbăm atitudini de la ora 17:30. Nu uitaţi să aduceţi un obiect vestimentar de care v-aţi plictisit.

În cadrul standului Creative Arts vă aşteaptă numeroase surprize şi discounturi la colecţia de vară.

Intrarea este liberă.
Mai multe informaţii despre ateliere puteţi afla accesând pagina de Facebook Proiect13 şi pagina Creative Arts.

Despre PROIECT13
Proiect13 (susţinut de Creative Arts) reuneşte 13 ateliere pe teme legate de moda şi stil de viaţa. A doua platforma Proiect13 cuprinde o serie de ateliere organizate saptamanal, in fiecare zi de miercuri in perioada iulie-octombrie 2013.

Despre Creative Arts

Creative Arts este un centru de cultivare a creativităţii, creat în scopul descoperirii şi dezvoltării potenţialului creativ care se află în fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulţi. Creative Arts realizează o gama largă de ateliere, pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionaţii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialiştilor, noţiuni teoretice şi practice de: pictură şi mozaic, croitorie, design textil, artă foto şi retouching fotografie de modă, ceramică şi modelaj, design interior, reciclare creativă, creaţie de bijuterii şi alte accesorii, muzică,  actorie/improvizaţie  şi stand-up comedy.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
Ioana-Cătălina Petrache
PR&Events Manager Proiect13
ioana.petrache@media-events.ro
0731 883 725

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Waffles Madness, 18 și 19 iunie, la Ceainăria La un Ceai

Sunteți așteptați și weekend-ul acesta la o porție delicioasă și generoasă de Waffles cu...ce vreți voi, sâmbătă și duminică, 18 și 19 iunie, între...

Inscrierile la „Maximum Rock – Suport pentru Underground” continua!

800x600 Normal 0 false false false ...

Orar Backyard Weekend + informatii bilete

Avem o super-veste pentru fanii înrăiți akua naru, al cărei concert, programat duminică seara, va închide festivalul! Începând de duminică, de la ora 13:00, vor...

Andra Zelenak reinventeaza Cântă Cucu

Andra Zelenak, participanta la concursul Superstar Romania, unde a ajuns pana la etapa “grupe” a facut echipa cu Nimrod, Florin Hamza, Ciprian Sav, Adrian...

Festivalul PLAI, din nou pe lista celor mai bune festivaluri ale Europei!

După ce anul trecut PLAI a fost primul şi singurul festival din România care a ajuns în finala European Festival Awards, anul acesta a...