Cosmin Lupu canta in cadrul seriei de evenimente Alternative • Culture | Digital Sessions

Cosmin Lupu (Days of Confusion) va sustine, maine, 10 iunie, un concert acustic in cadrul seriei de evenimente Alternative • Culture | Digital Sessions, program ce va incepe la ora 20.00! “Maine seara, am onoarea si bucuria de fi invitat la cea de-a noua editie de Alternative • Culture, in cadrul careia voi sustine un concert acustic”, a declarat Cosmin Lupu.

Evenimentul este unul gratuit, dar poti sustine artistii si proiectul prin achizitionarea de bilete.  Acest gest este foarte important chiar daca nu conditioneaza participarea la eveniment. Mai multe detalii pe: www.alternative-culture.com.

acasă

Astfel, Alternative • Culture | Digital Sessions continua pe data de 10 Iunie, 2020, 8 PM. Be a part of it!

PROGRAM:
/ George Mieluș – Nascut in Underground – storytelling, fotografie;
// T.O. Bobe – literatură, creative talks;
/// Cosmin Lupu – Days of Confusion – live music.

DESPRE COSMIN LUPU

Cosmin Lupu este vocalist si chitarist in formatia de djent/modern progressive metal Days Of Confusion si chitarist in trupa tribut Domination.
De-a lungul celor 16 ani de activitate pe scena muzicala din tara, Cosmin a facut parte din trupe precum Evo, Voodoo sau Stripsearch si a colaborat cu diversi artisti printre care Vita de Vie, Ultra TT, Florin Giuglea Group si in cadrul proiectelor Mozart Rocks! sau Equilateral Guitar Union.
Si-a inceput activitatea didactica muzicala ca instructor de chitara in cadrul scolii internationale guitarmasterclass.net intre 2010 – 2015 si, mai apoi, individual pana in prezent. Cosmin este artist reprezentant al marcilor PRS Guitars, Spectraflex Cables si Steve Clayton Picks.

DESPRE ALTERNATIVE CULTURE
Alternative • Culture este o platforma culturala multidisciplinara. Dedicata muzicii, fotografiei, filmului, literaturii, teatrului, artelor. Cream evenimente si festivaluri. No mainstream. Different. Like many of us.
“Alternative • Culture | Digital Sessions este un manifest online despre si pentru perioada in care traim cu totii acum, in aceste zile. Un spatiu online unde ne intalnim cu evenimentele si cu artistii pe care ii apreciem si locul unde ne regasim multi dintre noi”.

Poti sa dai follow / subscribe canalelor oficiale:
instagram: https://bit.ly/2Tbt5Lx
youtube: https://bit.ly/3bmTmfZ

Actualitate

Scarlet Aura a lansat un nou single: “Raw Power”

Trupa românească de heavy metal, Scarlet Aura, se pregătește să lanseze noul album la începutul anului viitor, prin Universal...

Retro Rock, un eveniment special cu peste 50 de artiști

Asociația Promusic Events organizează pe 25 octombrie 2020, la Arenele Romane din București, un eveniment cu totul special, unde,...

ANDRIES IN CONCERT

AlexandruAndries continua sademonstreze cat este de „greu de pensionat”: in aceastatoamnaartistulvaajunge in catevaorase cu spectacolul’’ANDRIES IN CONCERT’’ in care...

A doua saptamana BUCHAREST PHOTOFEST Cezar & Cosmin (Days of Confusion) inchid festivalul, cu un inedit concert acustic.

 SOLIDARITATEA este tema centrala a Ediției din acest an a BUCHAREST PHOTOFEST, festivalul internațional de fotografie din Capitala. Ajuns...
- Advertisement -

COSMIN LUPU FACE VOCEA PIESEI “Go Home and Come Tomorrow”, SINGLE-UL PROIECTULUI “DOG IS MY COPILOT”

Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination) a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului DOG IS MY...

LUNA AMARĂ – ACUSTIC, „RELOADED” – la Club Quantic București

După ce am sărbătorit 20 de ani de activitate pe tonuri electrice in Quantic Club din București acum o...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X