Conventia Internationala de Tatuaje, Bucuresti 2013

Publicitate

933943_563850837011713_961051838_nArtistii tatuajelor din tara si strainatate cat si pasionatii de tatuaje se vor putea intalnii in perioada 11-13 octombrie 2013 la galeriile Turbohalle, la cea de-a patra conventie internationala dedicata tatuajului.

Cei prezenti vor admira cele mai noi tendinte din arta cernelurilor pe piele, vor putea participa la conscursuri de tatuaje, expozitii de arta si muzica live.Vizitatori vor avea acces la echipamente si accesorii de piercing si tatuaj.

Artisti internationali se vor intalni la Turbohalle pentru a-si masura abilitatile si maiestria artistica pe panze umane, folosing acul, si creioanele colorate pentru body painting. La acesta editie vor participa in total, peste 70 de artisti. Dintre acestia, 40 sunt tatuatori recunoscuti la nivel international. Timp de trei zile, forma si culoarea vor lega prietenii fara bariere prin limbajul artei universale, dedicata celor nonconformisti si rebeli.

Evenimentul de la Bucureşti s-a remarcat in lumea tatuajelor datorita diversitatii stilurilor abordate: de la old-school-authentic, dark-style, cartoon, traditional-tribal, Japanese, până la realistic, new-school, chiar şi tatuaj cosmetic.

Conventia se desfasoara pe parcursul a trei zile in zilele de vineri sambata si duminica avand urmatoarele teme:

–  Vineri: 11.10.2013 – Tattoo Contests: Best Crazy Best Old School Best of Friday.
–  Sambata 12.10.2013 – Tattoo Contests: Best Color, Best Small, Best Realistic, Best Black & Gray, Best Old School, Best of Saturday.
–  Duminica 13.10.2013 – Tattoo Contests: Best Big Tattoo Best of Color Best Black & Gray Best of Sunday Best Of Show.

Toti cei interesati sa participle la acesta Conventie se pot inscrie completand formularul de inscriere disponibil pe site-ul tattooconvention.ro. Taxele de participare variaza in functie de preferintele vizitatorilor. Acestia pot opta pentru un tarif de 20 de Ron pentru 3 zile sau 10 Ron pentru intrare simpla. Organizatorii Convetiei Internationale a Tatuajelor au pregatit pentru participanti o excursie de o zi la Castelul lui Dracula, in orasul medieval Rasnov. Cei dispusi sa merga in acesta excursie sunt rugati sa mentioneze acest lucru in email-ul de inregistrare.