Consummate Rogues vin în luna martie în România

Trupa britanicăConsummate Rogues concertează pe 16 martie 2023 la The Pub Universităţii, în cadrul Trocadero Blues Nights.Aceasta este prima ieşire a trupei în afara Marii Britanii.

Consummate Rogues este o trupă de rhythm &blues din Marea Britanie, formată din câțiva dintre cei mai buni muzicieni de studio din Londra. Pe lângă influența adânc înrădăcinată a bluesului şi a muziciicountry asupra stilului lor, există și urme pop britanice clasice în sunetul lor, care le oferă o aromă neconvențională și unică.

Formată în anul 2021 de excepţionalul Chris Rand, Consummate Rogues este o trupă care se hrănește cu noul val de Rock ‘n’ Roll, îmbinând blues cu southern rock și groove-uri distinctemlaştinei din New Orleans. În ultimul an, Consummate Rogues a cântat în câteva locații emblematice, inclusiv Ronnie Scott’s, Green Note, The 100 Club și Ain’t Noting But The Blues Bar.

Chris Rand este o întâlnire obișnuită pe scena londoneză de jazz și blues și a lucrat cu unii dintre cei mai mari artiști de blues şiroots rockdin Marea Britanie, inclusiv Charlie Watts, Mick Taylor, Nine Below Zero, Bad Manners, Squeeze, James Hunter Six și Ben Waters Band.

Trupa „Haiducilor Londonezi” este formată dinChris Rand – pian, voce şi saxofon; Leo Appleyard–chitară electrică; Geoff Threadgold–chitară bas şi Will Chism–baterie.

Concertul quartetului londonez este al doilea eveniment Trocadero Blues Nights organizat de 5F Concerts & Moreşi revista virtuală Arta sunetelor.Bilete: 45 lei – EarlyBird (pentru primele 30 bucati); 55 lei – Presale (preț redus până la data de 15.03.2023); 65 lei – Acces (preț în ziua evenimentului)

Consummate Rogues vor mai susţine un concert pe 17 martie la Buzău şi pe 18 martie 2023 la Sibiu, în frumosul club Imperium Live.

Link Bilete

Consummate Rogues @The Pub Universitatii – AmBilet

 

Actualitate

Concert Hollywood Vampires: Inca o trupa pe afis, program si reguli de acces

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry (Aerosmith) si Tommy Henriksen revine la Bucuresti pe...

Steve Vai la Bucuresti, un concert de nota 20

Luni seara, publicul roman a avut parte de un moment memorabil in compania unuia dintre cei mai apreciati artisti...

Steve Vai la Bucuresti , Sala Palatului

Galerie Foto : Theodor Tudose

Platforma Alternative Culture lansează Primul sezon de concerte din acest an

Alternative Culture își menține interesul de a propune publicului din România muzicieni și producători din zonele alternative și electronica,...
- Advertisement -spot_imgspot_img

DOUĂ reprezentaţii cu BALETUL CARMEN găzduite pe 8 mai la TNB Sala Ion Caramitru

CARMEN Premiera - Spectacolextraordinar de balet în doua tablouri MAI 2023 ora17.00 şiora20:00 Găzduit la TEATRUL NAŢIONAL – SALA ION CARAMITRU...

Tenorul ANGELO FORTE vă invită în turneul 3 TENORI ITALIENI ,în luna mai

Cu o frumoasă voce de tenor lirico-spinto, ANGELO FORTE a cucerit publicul de pe toate continentele lumii. Absolvent al...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro