CONFERINTA ONLINE (LIVE) ALATURI DE NEALE DONALD WALSCH, PE 5-6 DEC. Autorul volumelor “Conversatii cu Dumnezeu” te invita sa fii “lumina din întuneric”!

0
798
– Un mesaj special în vremuri de incertitudine, eveniment de 12 ore, LIVE / ONLINE / INTERACTIV, alaturi de  Neale Donald Walsch pe 5 şi 6 Decembrie 2020, între 17.00 si 23.00. Conferinta va parcurge cu participantii noua carte a lui Neale Donald Walsch  – “The God Solution” – ce se  lanseaza în Statele Unite ale Americii pe data de 1 decembrie, 2020!

Bilete via eventim.ro si iabilet.ro:

https://www.eventim.ro/ro/bilete/neale-donald-walsch-online-556452/event.html
https://www.iabilet.ro/bilete-neale-donald-walsch-conversatii-cu-dumnezeu-fii-lumina-in-intuneric-59985/?utm_source=HpTopWeb

Linkul catre pagina evenimentului:
https://stiucinesunt.ro/fii-lumina-in-intuneric/
Pentru publicul din strainatate:
https://knowwhoyouare.me/be-a-light-unto-the-darkness/

Oamenii se întreabă acum peste tot în lume, aflându-se în fața virusului, a crizei economice, a protestelor rasiale … „unde este DUMNEZEU în toate acestea? La ce foloseşte să ai un Dumnezeu dacă această situatie în care ne aflăm cu toţii este cel mai bun lucru pe care ni-l poate aduce viaţa pe acest pământ? ” La această întrebare se răspunde în “SOLUȚIA DUMNEZEU”, noua carte a lui Neale Donald Walsch.

Într-o prezentare uimitoare și de maximă relevanță în aceste vremuri, autorul celebrelor volume “Conversații cu Dumnezeu”, Neale Donald Walsch propune publicului o explorare profundă a ceea ce el descrie ca fiind cel mai mare mister al vietii și cea mai mare provocare a umanității: există o Ființă Supremă? Dacă există, ce legătură are aceasta cu viața noastră de zi cu zi sau cu ceea ce ne confruntăm în această perioadă? Și în ce Dumnezeu ar trebui să credem – în Dumnezeul din inima noastră sau în acel Dumnezeu despre care ni s-a spus?

Rezolvarea celei mai mari probleme prezentă, astăzi, în lume. Ce este ACUM absolut necesar pentru omenire? Răspunsul este ca omenirea să fie de acord asupra celui mai important subiect din istoria sa. Cea mai mare problemă prezentă astăzi în lume este că nimeni din cei care se află într-o poziție de putere sau de influență nu pare să știe care este natura situaţiei pe care o parcurgem. Eșecul este evidențiat pretutindeni în lume, dar cauza ce îl produce este tratată ca fiind un mare mister. Problema este într-un cuvânt: alienarea. Evenimentul va beneficia de opțiunea de traducere simultană in limba română. Aceasta optiune este gratuită si poate fi activată din meniul platformei care facilitează programul.

https://www.youtube.com/watch?v=9c9LgSz57DM&ab_channel=KnowWhoYouAre
https://www.facebook.com/NealeDonaldWalsch/posts/10157653412242344
https://www.facebook.com/134502949912330/posts/4026207207408532/?sfnsn=mo