Concurs: Castiga o invitatie dubla la concertul Firma

firma_Control

Concursul s-a incheiat!

Castigatorul unei invitatii duble:

Crciunescu Mihai Florin

Felicitari!

Vineri 5 decembrie, la 6 luni după un concert spectaculos de comeback, FIRMA revine pe scena din Control cu un show care cumulează energia unui an plin de provocări și trăiri complexe.

Trupa timișoreană Persona a fost invitată să le fie alături la acest eveniment special.
La final de 2014, FIRMA descântă și desface drumurile spre mai multe colțuri ale României ( Cluj, Timișoara, Craiova, Constanța), pornind într-un turneu de promovare ce prilejuiește o reîntâlnire și o comuniune cu publicul autohton. Povestea nu se termină aici, pentru că Firma anunță deja lansarea ”DESCÂNTECE – Vol. 2” în 2015.

După concertul din Control, trupa își va continua turneul național ” Descântece Vol.1 – Limited Edition Tour”, apoi va intra în studio pentru a finisa piesele pentru următorul material discografic.

Facebook event
Intrare: 20 lei

Open doors: 20:30h

Club Control/ Sala Berlin – Str. C-tin Mille, nr. 4

www.facebook.com/clubcontrol

FIRMA

După o perioadă de aproape șapte ani de creație și detașare a trupei de scenă, Firma a revenit în forță și a lansat pe 16 octombrie 2014 un prim volum al albumului ”DESCÂNTECE”, disponibil online pentru download GRATUIT:
https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

Albumul ”Descântece – Vol. 1” și piesa ”Tot ce va fi ( este scris )”, primul single de pe următorul volum, inclus deja în setlist-urile celor mai recente concerte, au stârnit admirația fanilor care așteptau demult această revenire a trupei și fascinația noilor generații care acum descoperă universul Firma.

 

[ot-video][/ot-video]

Pentru cei care asociau FIRMA cu clipurile pieselor `La Orbire`, `Nimeni` și `Important`, cel de-al treilea album – ”Descântece – Vol.1” , vine cu o infuzie de update-uri și experimente muzicale care reintroduce trupa în playlist-urile posturilor de radio și TV naționale.

Cei șapte ani de căutare, o cifră încărcată de simbolistică creștină și mistică ( liniște, pace, plenitudine, facerea lumii, număr cu putere magică), aduc în atenția publicului și a presei de specialitate un album a cărui varietate sonoră și complexitate lirică, te poartă într-o călătorie muzicală fără precedent.

O dovadă a aprecierii trupei în noul context este și premiul MOST WANTED COMEBACK, pe care Firma l-a primit la Premiile SUNETE 2014 (1 noiembrie).

FIRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională – “New Sounds of Europe” și invitată să performeze la galaMTV European Music Awards, în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria “Best Romanian Act” și “Best Rock Band” la MTV Romanian Music Awards în 2005.

DISCOGRAFIE:
2003 – ”La Orbire”
2007 – ”Exit”
2014 – ” Descântece”. Vol. 1

Ce trebuie sa faci

Castiga o invitatie dubla la concertul Firma

1. Inscrie-te in formularul de mai jos pana pe data de 05 decembrie 2014, ora 14.00

2. Distribuie mai departe concursul pe pagina ta de profil:

3. Fii fanul nostru pe facebook cu un singur  like la pagina Roevents.

ATENTIE, selectati ca postarea sa fie publica, pentru a o putea vedea si noi!

* la facebook URL trebuie sa va treceti pagina dvs. personala de facebook.

[konk_signup id=62]

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X