Concurs: Castiga 10 invitatii duble la IN TRANSYLVANIA

Am suplimentat numarul de invitatii, urmatori castigatori: Doina Mateescu; Letiţia Ioana; Ababei Dan; Mihaela Hacau; Lica Dobrea, Ioana Nicolae; Sebastian Pisăliță; Tina Pisăliţă; Stanescu Geanina; Radoi Corina; Cremenciuc Viorica; Barac Viviana Alina; Marius Popa; Monica Cristina; Petre Mihai; Karin Anne-Marie, castigatori sunt rugati sa ne lase datele de contact in privat. Va multumim si va mai asteptam !!! Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt: Karina Mocanu; Dani Giuca; Cristina Pastravanu !!! Ii rugam pe castigatori sa isi verifice inbox-ul de pe Facebook, inclusiv folder-ul Other. PARTICIPANTII CARE AU ALES SA PLECE CU PRIETENI LA IN TRANSYLVANIA VOR RIDICA BILETELE SI PENTRU PRIETENII LOR!!!

0
973

Săptămâna viitoare începe  MORE THAN A MUSIC FESTIVAL.

În Ţara Făgăraşului, în mijlocul naturii, pe o pârtie de schi desprinsă parcă dintr-o poveste şi înconjurată de pădure, are loc un festival ca de basm numit simplu: In Transylvania.

Nu doar muzica este elementul cheie al evenimentului, deşi la ediţia din 2015 vor veni trupe dintre cele mai cunoscute, de la Waldeck (AT), Subcarpaţi (RO), Jaya the Cat (NL), N.O.H.A. (DE), ROA (RO), până la Lemon Bucket Orkestra (CA), Airtist (HU), Paiaka (FR) sau Pixels (RO). În line-up-ul festivalului sunt incluse şi două trupe tribute: Masterpiece – Tribute Metallica şi The Rock – Tribute AC/DC.

Iar dacă vorbim despre after-party, punctăm din start că zona de DJ va fi acoperită de La Resistance DJ’S, anume: Primarie, Calin, Vygo, Saboar, Pavlov, Brody & Dr. Panda, BeatJunkz, Paul Adrian, Miazanoapte, Tiberiu & Vayda, Godeanu, Ielle.

Pentru ca orice experienta tare trebuie traita alaturi de cineva drag, punem la bataie zece  invitatii duble la unul dintre cele mai cool festivaluri din aceasta vara!

Inscrie-te in  formularul de mai jos, tag-uieste prietenul/prietena/prietenii cu care vrei sa mergi nu mai mult de 5 persoane in postul nostru de pe facebook, iar noi, pe 17 august, la ora 10:00, alegem castigatorii in urma unei trageri la sorti si va trimitem la  unul  dintre cele mai cool  festivaluri din acesta  vara nu pierde timpul.

[konk_signup id=79]