Concertul Sodom la Brasov se apropie de SOLD OUT!

SODOM Brasov webSodom, legenda a scenei europene thrash metal concerteaza in aceasta sambata (21 mai), la club Rockstadt in Brasov, in cadrul unui show exclusiv.

In acest moment au ramas disponibile un numar total de 102 bilete. Recomandarea este de a achizitiona biletul pana sambata pentru a evita posibile neplaceri  in cazul in care showul va fi Sold Out.

Noi vom anunta vineri seara numarul exact de bilete ramase, disponibile la intrare, in seara concertului.

Va reamintim ca pana vineri puteti gasi bilete la pretul de 80 de lei  Sambata, la intrare, pretul unui bilet va fi de 100 de lei, in limita stocului ramas disponibil!

Invitati speciali: Pokerface (Rusia) si Blacksheep (Romania).

Biletele pentru concertul Sodom la Brasov pot fi achizitionate in reteaua Bilete.ro, online si in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro cat si in magazinele Germanos. In Brasov, biletele pot fi achizitionate la Club Rockstadt.

Accesul general in sala va fi permis incepand cu ora 19:00. Va reamintim ca Rockstadt dispune de garderoba, cat si un spatiu generos impartit pe doua nivele si, desigur, o terasa la fel de generoasa. Sala dispune de hidranti, iesiri de urgenta marcate corespunzator cat si stingatoare de incendiu.

De mai bine de 30 de ani Sodom poarta cu mandrie stindardul muzicii ce a transformat aceasta formatie in una din cele mai respectate nume la nivel international, albume ca Persecution Mania (1987) sau Agent Orange (1989) asigurand locul meritat in elita scenei, pozitie permanent consolidata apoi prin lansarea unor noi albume, in acelasi stil clasic.

Dincolo de caracterul muzical ireprosabil, Sodom degaja o energie de nestapanit, intr-o formula clasica de trio, o demonstratie impresionanta a unei formatii ce a ramas intotdeauna fidela identitatii muzicale create si promovate in toti acesti ani, niciodata pornind spre ideea de a compromite. Tocmai din acest motiv Sodom este si la ora actuala una din cele mai iubite formatii metal ale continentului european.

 

Programul evenimentului:

 

Sodom – 22:30

Pokerface – 21:30

Blacksheep – 20:40

Accesul cu aparate foto/video este permis!

Dupa concert, afterparty pana dimineata! Cel mai probabil impreuna cu Sodom

 

Actualitate

Cei care deţin un abonament la Urban Blues Fest pot primi un premiu surpriză la încheierea festivalului

Cei care se grăbesc să intre în posesia unui abonament pentru ediţia de toamnă Urban Blues Fest vor intra...

Reguli de acces si program concert TROOPER/INTELLIGENT MUSIC PROJECT/OLYMPUS MONS

Trooper Romania  și Intelligent Music Project  vor concerta la Arenele Romane din București în data de 24 septembrie 2022....

La pas prin atelierele UAP din Piața Amzei Se deschid spațiile de creație ale unora dintre cei mai importanți artiști din România

Nicolae Comanescu, Roman Tolici sau Elena și Marcel Scutaru, printre artiștii care își deschid atelierele în cadrul unui circuit...

IAN la Arenele Romane: Program si Reguli de acces

IAN, cel mai influent artist al culturii urbane din Romania, urca pe scena Arenelor Romane pe 1 Octombrie, la...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Emperor, SAMAEL si Pain of Salvation la ARTmania Festival 2023

SAMAEL și Pain of Salvation completează line-up-ul festivalului, noi nume importante urmând să fie anunțate în curând   Abonamente disponibile...

Three Days Grace la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Canadienii de la Three Days Grace revin in Romania la 5 ani dupa ce au fost headlinerii Shine Festival....
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Concertul Sodom la Brasov se apropie de SOLD OUT!Sodom, legenda a scenei europene thrash metal concerteaza in aceasta sambata (21 mai), la club Rockstadt in Brasov, in cadrul unui show exclusiv.
X
X
X
X