Concertul Operation: Mindcrime de la Bucuresti a fost anulat

unnamedDin pacate, in urma unor neintelegeri cu agentia de booking si managementul formatiei Operation: Mindcrime, organizatorii au decis sa anuleze evenimentul, programat pentru data de 18 noiembrie 2015, in Club Colectiv din Bucuresti.

Promusic Events si Maximum Rock au dovedit in repetate randuri seriozitate si profesionalism, asigurand concerte la cele mai inalte standarde. Din acest motiv, nu dorim sa facem compromisuri in aceasta privinta si nu vom accepta sa livram publicului ceva sub nivelul deja impus.

In repetate randuri, organizatorii au facut eforturi pentru a intra in posesia unor informatii cruciale desfasurarii optime a show-ului. In ciuda acestor incercari sustinute, agentia de booking nu a venit in intampinarea nevoilor promoterului si, implicit, a publicului din Romania.

Astfel, cu mai putin de doua saptamani inainte de concert, organizatorul nu a aflat de la agentia de booking numele formatiilor care vor deschide show-ul (promise in contract, dar nelivrate), necesitatile din riderul tehnic (echipa tehnica si tour-managerul nu par a fi de gasit!), informatii despre desfasurarea optima a spectacolului si altele. De asemenea, exista conditii contractuale care nu au fost indeplinite.

Comunicarea deficitara si absolut incerta cu agentia de booking face ca lucrurile sa fie foarte dificile pentru organizator si pune in pericol buna desfasurare a evenimentului, motiv pentru care s-a optat pentru anularea acestui show.

Cerem scuze publicului, dar exista foarte multe semne de intrebare legate de acest show si, din aceasta cauza, nu putem risca in niciun fel ca fanii sa aiba parte de o experienta neplacuta sau incompleta.

Toti cei care si-au procurat pana acum bilete la concertul Operation: Mindcrime vor primi inapoi suma INTEGRALA de pe acestea. Trebuie doar sa va deplasati pana la punctul de unde s-a facut achizitia cu biletul intact si valid, pana pe data 19 noiembrie 2015.

Cei care si-au procurat bilete online, vor primi banii inapoi direct in conturi.

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X