Concertul lui Tom Keifer (Cinderella) se muta în Hard Rock Cafe

Concertul legendarului frontman al formatiei de glam rock Cinderella, Tom Keifer, a fost mutat în Hard Rock Café, data fiind aceeasi – 6 octombrie – din cauza lucrarilor de renovare care se desfasoara în clubul The Silver Church.

Astfel, au mai ramas aproximativ doua saptamâni pâna când piese ca “Gipsy Road”, “Nobody’s Fool”, “Don’t know what you got”, “Shake me” sau “Somebody Save Me” vor rasuna pentru prima data la Bucuresti, interpretate chiar de cel care le-a dat glas în epoca de aur a glam rock-ului.

Tom Keifer ne va prezenta si piese de pe cel mai recent material discografic lansat în 2010, un disc foarte bine primit de public,  exponential pentru talentul de compozitor al artistului.

Tom Keifer este si un adevarat model de luptator, reusind sa îsi depaseasca problemele survenite în urma paraliziei uneia dintre corzile vocale. Atunci când se credea ca nu va mai putea reveni pe scena, Tom Keifer a rinut sa contrazica toate predictiile negative si sa îsi continue show-urile spectaculoase.

Concertul lui Tom Keifer în România este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim si pe www.eventim.ro, la preturile de 120 de lei (cu loc la masa) sau 70 de lei (în picioare). În ziua evenimentului, biletele vor costa 140 de lei (cu loc la masa) si  80 de lei (în picioare).

Cei care au cumparat bilete pentru concertul programat initial în clubul The Silver Church beneficiaza de acces cu loc la masa.

De asemenea, le amintim spectatorilor ca pentru biletele cu loc trebuie sa îsi faca si o rezervare telefonica în prealabil, apelând 021 206 6261.

CinderellaNobody’s Fool

Nobody’s Fool” – unul dintre cele mai de seama hituri ale anilor ’80 – se va auzi live la Bucuresti

Cinderella – Nobody's Fool