Concertul Cradle of Filth si Ne Obliviscaris se muta la Cluj Arena

Organizatorii concertului Cradle of Filth si Ne Obliviscaris de pe 10 noiembrie de la Cluj-Napoca in colaborare cu Flying Circus Pub au decis mutarea evenimentului din clubul Flying Circus in parcarea subterana din cadrul Cluj Arena, urmand ca dupa concert sa aiba loc un after party oficial in clubul clujean.

Aceasta modificarea are loc din cauza cererii mari de bilete pentru acest concert, cele 400 bilete puse initial in vanzare fiind vandute in mai putin de 72 de ore de la punerea in vanzare a acestora.

Biletele achizitionate deja isi pastreaza valabilitatea pentru noua locatie, iar un numar suplimentar de 600 de bilete devine disponibil pentru acest eveniment.

Sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

– 60 RON pana in data de 6 Noiembrie;

– 70 RON pret valabil in seara concertului, la intrare.

Bilete sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Dupa o pauza de 6 ani, Cradle Of Filth revine la Cluj-Napoca in cadrul turneului “Inquisitional Tourture 2015”. Trupa promoveaza ultimul album de studio, intitulat “Hammer Of The Witches“, lansat pe 10 iulie 2015 sub egida Nuclear Blast. Alaturi de acestia pe scena vor urca australienii de la Ne Obliviscaris, care revin in Romania dupa concertul sustinut in aceasta vara.

Ne Obliviscaris

Dani Filth, vocalistul celor de la Cradle Of Filth a dorit să transmită un mesaj pentru fanii din Romania în legatură cu acest eveniment:

  Cradle Of Filth isi doreste foarte mult sa cante in Romania (tara de origine a vampirilor) si sunt foarte incantati ca acest spectacol din Cluj-Napoca a fost adaugat la tortura de inchizitie programata pentru toamna.

Vom face un spectacol mare, vom canta cateva piese decadente care nu au fost auzite de mult timp, piese de pe cel mai nou album al nostru “Hammer Of The Witches” si sper ca voi, fanii, puteti veni sa fiti martori de baza al acestui vartej al nebuniei mentale ce poate deveni contagios.

Asa ca, pana atunci, sa vina 10 noiembrie si ne vedem in groapa!”

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X