Concertul Cradle of Filth si Ne Obliviscaris se muta la Cluj Arena

Organizatorii concertului Cradle of Filth si Ne Obliviscaris de pe 10 noiembrie de la Cluj-Napoca in colaborare cu Flying Circus Pub au decis mutarea evenimentului din clubul Flying Circus in parcarea subterana din cadrul Cluj Arena, urmand ca dupa concert sa aiba loc un after party oficial in clubul clujean.

Aceasta modificarea are loc din cauza cererii mari de bilete pentru acest concert, cele 400 bilete puse initial in vanzare fiind vandute in mai putin de 72 de ore de la punerea in vanzare a acestora.

Biletele achizitionate deja isi pastreaza valabilitatea pentru noua locatie, iar un numar suplimentar de 600 de bilete devine disponibil pentru acest eveniment.

Sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

– 60 RON pana in data de 6 Noiembrie;

– 70 RON pret valabil in seara concertului, la intrare.

Bilete sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Dupa o pauza de 6 ani, Cradle Of Filth revine la Cluj-Napoca in cadrul turneului “Inquisitional Tourture 2015”. Trupa promoveaza ultimul album de studio, intitulat “Hammer Of The Witches“, lansat pe 10 iulie 2015 sub egida Nuclear Blast. Alaturi de acestia pe scena vor urca australienii de la Ne Obliviscaris, care revin in Romania dupa concertul sustinut in aceasta vara.

Ne Obliviscaris

Dani Filth, vocalistul celor de la Cradle Of Filth a dorit să transmită un mesaj pentru fanii din Romania în legatură cu acest eveniment:

  Cradle Of Filth isi doreste foarte mult sa cante in Romania (tara de origine a vampirilor) si sunt foarte incantati ca acest spectacol din Cluj-Napoca a fost adaugat la tortura de inchizitie programata pentru toamna.

Vom face un spectacol mare, vom canta cateva piese decadente care nu au fost auzite de mult timp, piese de pe cel mai nou album al nostru “Hammer Of The Witches” si sper ca voi, fanii, puteti veni sa fiti martori de baza al acestui vartej al nebuniei mentale ce poate deveni contagios.

Asa ca, pana atunci, sa vina 10 noiembrie si ne vedem in groapa!”

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X