Concertele StudentFest revin în forță la Timișoara

10346837_756686811031250_792828995_n

Festivalul studenţesc de artă și cultură al Organizației Studenţilor din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) își redeschide porțile în orașul de pe Bega.

Între 8-17 Mai, tineri din toată țara, dornici să cunoască oameni noi și să încerce experiențe inedite într-un cadru non-formal, vor găsi aici spaţiul să se desfășoare. Treisprezece secțiuni în total așteaptă ca pasionații sau simpli curioși să le descopere frumusețea.

Concertele vor fi de departe evenimentele cele mai așteptate de către publicul larg, care este invitat să se distreze alături de nume care mai de care mai interesante. De la începători la trupe cu renume, toți promit să facă din cele șapte seri unele memobarile.

Astfel, startul se dă pe 8, în DAOS club, unde sunt așteptați Flare, The Different Class, Burning Table, N.O.R. și mai apoi DJ-ii Bendo, Colin Klix și Aykad.

În 9 se continuă la Electric Theatre, cu un concert de folk semnat Cristian Săftescu-Jescu, Mihai Nistor și Bogdan Racz.

Pe 10 se revine în DAOS club, pentru o noapte albă petrecută cu Blindspot, Raven Tears, Diamonds Are Forever, GOD, Whispering Woods, Resonance și Innergrave.

În 11, cadrul se schimbă din nou, odată cu un concert deosebit marca Emil Kindlein – Cântărețul cu poeziile- , Alex Zărnoianu, IZJ (Iancu Zeno Jianu) & Tam Tam. De data aceasta, Rost va fi locul de petrecere.

În săptămâna a doua din StudentFest se revine în putere în DAOS, pe 15, alături de Eventual, Misguided, Mind[s]peak – din Austria – și Astero. Mai târziu în noapte, DJ-ii DMR & Phobe1, Disco Bears, și Doped Up vor ține publicul în priză.

Pe 16 are loc un concert cu totul special, susținut de ținerii participanți la atelierul de trupe muzicale din cadrul secțiunii. După opt zile de lucru intens sub îndrumarea lui Emil Kindlein, studenții care vor fi început ca străini la debutul festivalului, vor fi puși în situația de a prezenta creațiile lor în fața publicului adunat la Electric Theatre.

În ultima seară a festivalului, timișorenii se vor dezlănțui în DAOS pe So What, Signatura Rerum, Tiarra, Implant pentru Refuz, Blutrină și Tenebros.

Toate concertele încep la ora 20.00, iar intrarea este liberă.

Actualitate

Claudia Olariu si Dumitru Stroie – un cuplu si pe scena, si in viata reala!

Au devenit sot si sotie dupa doar doua luni de relatie – in cinstea acestui eveniment, cei doi artisti...

Viţa de Vie anunţă re-editarea albumului “Fenomental” pe vinil

Au trecut deja 5 ani de când Adrian Despot declara că: “Dintre toate cele 8 albume lansate până acum, FENOMENTAL este materialul care ne...

 Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”

Ascultă „Fluturi albi”   Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”, o colaborare cu Ana Coman, fiind și primul single al trupei în...

DAYS OF CONFUSION – lansare single & video “LIA” Concertul va avea loc pe 20 noiembrie, in Expirat!

Toamna aceasta culegem roadele muncii din “gradina de creatie” a baietilor de la DAYS OF CONFUSION! Formatia romaneasca revine...
- Advertisement -

Ice, Ice Metal – 7 decembrie 2019 @ Quantic, București

Ice, ice baby... pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui...

Bosquito la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Sambata, pe 19 octombrie, Bosquito va asteapta la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) la un eveniment cu totul...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X