Concertele StudentFest revin în forță la Timișoara

10346837_756686811031250_792828995_n

Festivalul studenţesc de artă și cultură al Organizației Studenţilor din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) își redeschide porțile în orașul de pe Bega.

Între 8-17 Mai, tineri din toată țara, dornici să cunoască oameni noi și să încerce experiențe inedite într-un cadru non-formal, vor găsi aici spaţiul să se desfășoare. Treisprezece secțiuni în total așteaptă ca pasionații sau simpli curioși să le descopere frumusețea.

Concertele vor fi de departe evenimentele cele mai așteptate de către publicul larg, care este invitat să se distreze alături de nume care mai de care mai interesante. De la începători la trupe cu renume, toți promit să facă din cele șapte seri unele memobarile.

Astfel, startul se dă pe 8, în DAOS club, unde sunt așteptați Flare, The Different Class, Burning Table, N.O.R. și mai apoi DJ-ii Bendo, Colin Klix și Aykad.

În 9 se continuă la Electric Theatre, cu un concert de folk semnat Cristian Săftescu-Jescu, Mihai Nistor și Bogdan Racz.

Pe 10 se revine în DAOS club, pentru o noapte albă petrecută cu Blindspot, Raven Tears, Diamonds Are Forever, GOD, Whispering Woods, Resonance și Innergrave.

În 11, cadrul se schimbă din nou, odată cu un concert deosebit marca Emil Kindlein – Cântărețul cu poeziile- , Alex Zărnoianu, IZJ (Iancu Zeno Jianu) & Tam Tam. De data aceasta, Rost va fi locul de petrecere.

În săptămâna a doua din StudentFest se revine în putere în DAOS, pe 15, alături de Eventual, Misguided, Mind[s]peak – din Austria – și Astero. Mai târziu în noapte, DJ-ii DMR & Phobe1, Disco Bears, și Doped Up vor ține publicul în priză.

Pe 16 are loc un concert cu totul special, susținut de ținerii participanți la atelierul de trupe muzicale din cadrul secțiunii. După opt zile de lucru intens sub îndrumarea lui Emil Kindlein, studenții care vor fi început ca străini la debutul festivalului, vor fi puși în situația de a prezenta creațiile lor în fața publicului adunat la Electric Theatre.

În ultima seară a festivalului, timișorenii se vor dezlănțui în DAOS pe So What, Signatura Rerum, Tiarra, Implant pentru Refuz, Blutrină și Tenebros.

Toate concertele încep la ora 20.00, iar intrarea este liberă.

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X