Concertele primăverii în Romania

DepecheMode

Începutul primăverii vine cu o mulţime de concerte! Fie că sunt reveniri mulţ aşteptate sau premiere, cert este că nume mari ale muzicii au pornit în turnee şi vor urca pe scene din România, Serbia şi Ungaria.

Anul acesta se află şi sub semnul spectacolelor fascinante: Sensation revine la Bucureşti cu “Source of Light”, iar Cirque du Soleil cu “Alegria”.

Seria marilor concerte este deschisă în România de spectacolul lui Avishai Cohen, care va avea loc în Bucureşti, la Sala Radio, în 25 aprilie. Tot în 25 aprilie este programat un super-concert Mark Knopfler, fondatorul, compozitorul, chitaristul şi solistul trupei Dire Straits, la Sala Palatului. Din păcate pentru admiratori, biletele sunt sold-out.

Tenorul italian Andrea Bocelli va susţine un concert în Bucureşti, pe 25 mai 2013, la Romexpo. Andrea Bocelli a debutat la Festivalul San Remo, în 1994, unde a câştigat cu melodia “Calmo della Sera”. Imediat după festival, Bocelli a lansat primul său album, ce poartă titlul melodiei câştigătoare. Recunoaşterea internaţională vine în 1996, odată cu lansarea melodiei “Con te Partiro”, care ulterior va fi rescrisă pentru a fi cântată în duet cu Sarah Brightman şi redenumită “Time to Say Goodbye”, piesă ascultată în toate colţurile lumii. Albumul intitulat “Romanza”, ce cuprinde această melodie, a depăşit toate recordurile de vanzari.

Afis reducere Bocelli

Formaţia Depeche Mode revine pe 15 mai în Bucureşti, la Arena Naţională. Acesta este fără îndoială unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale ultimilor ani. Trupa, care a redefinit sunetul muzicii de-a lungul timpului, se va afla pentru a doua oară în România, pentru un show grandios ce va fi inclus în noul turneu, primul după o pauză de patru ani. Depeche Mode se pregăteşte, totodată, şi de lansarea celui de-al treisprezecelea material discografic din carieră, album ce cuprinde “cele mai bune piese Depeche Mode produse vreodată”, după cum declară membrii trupei.

Alte concerte programate în România în perioada martie – mai!

– Richard Clayderman: 21 martie 2013 – Sala Palatului, Bucureşti

-Yanni: 31 martie 2013 – Sala Palatului, Bucureşti

– Sensation: Source of Light: 6 aprilie 2013 – Romexpo, Bucureşti

Invitaţi: Mark Knight, Sunnery James & Ryan Marciano, Sébastien Léger, NO_ID, Funkerman şi Mr. White

– Ballet flamenco de Madrid: 6 aprilie 2013 – Sala Palatului, Bucureşti

– Tarja Turunen: 11 aprilie 2013 – Sala Palatului, Bucureşti

– Avishai Cohen: 25 aprilie 2013 – Sala Radio, Bucureşti

– The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra: 13 mai 2013 – Sala Palatului, Bucureşti

– The Count Basie Orchestra: 15 mai 2013 – Sala Palatului, Bucureşti

– Depeche Mode: 15 mai 2013 – Arena Naţională, Bucureşti

– Michael Bolton:16 mai 2013 – Sala Palatului, Bucureşti

– Joe Satriani: 20 mai 2013 – Sala Palatului, Bucureşti

– Megadeth: 22 mai 2013 – Arenele Romane, Bucureşti

– Forever Crazy – Crazy Horse Paris: 23-26 mai 2013 – World Trade Center, Bucureşti

– Andrea Bocelli: 25 mai 2013 – Romexpo, Bucureşti

beyonce-announces-world-tourBeyonce la Belgrad

Beyonce va concerta pe 15 aprilie pe Arena Kombank. Înainte să ajungă în Romania, Rammstein se opreşte în Belgrad, pe 28 aprilie, la aceeaşi arena la care cântă şi renumita Rihanna. Acelaşi Mark Knopfler care concertează la Bucureşti merge şi în capitala Serbiei, pe 30 aprilie, la Arena din Belgrad. După un alt concert susţinut în România, trupa Depeche Mode merge şi ea în Belgrad, unde susţine un concert pe 19 mai. Pe lista marilor concerte de anul acesta este trecut şi Joe Satriani, care va urca pe scena din Sava Centar în 24 mai.

Bruno Mars, Rihanna şi Eros Ramazzotti la Budapesta

YahooShowbizNews170120131321028-1

Capitala Ungariei este o destinaţie preferată de mulţi artişti străini pentru turnee. Eros Ramazzotti concertează în 8 mai pe Arena Papp Laszlo. Şi Depeche Mode se opreşte la unguri, în 21 mai, pe stadionul Puskas Ferenc. Tot în Budapesta e programată o noua ediţie a Hungarian Grand Prix, dar şi un festival Sziget, concerte Roger Waters, Bruno Mars, Nickelback, Rihanna şi Mark Knopfler.

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X