Concert Vița de Vie – BT Live #8, in Club Control

0
229

Vița de Vie, trupă emblematică a scenei rock românești, revine în Control cu un album proaspăt lansat și încheie seria de concerte BT Live din 2016, inițiată de Banca Transilvania.

Facebook event
Intrare: 30lei
Open doors: 20.30h.
Concertul începe la ora 21.30.

Biletele au fost puse in vanzare in avans, la club si online pe https://eventbook.ro/music/bilete-vita-de-vie-bt-live-8-control-club
Având piese emblematice pentru cultura muzicală autohtonă, Viţa de Vie a reuşit în cei 20 de ani de existenţă să devină şi să se menţină ca una din cele mai importante şi apreciate trupe din România.

Alternativul lor ludic dublat de nervul, umorul şi conştiinţa socială a lui Adrian Despot poartă publicul prin zone muzicale alternative rock și hardcore, cu influențe jazz, rap, sau reggae şi împletește armonios latura melodic- romantică cu subiectele și temele actuale non-mainstream.

Implicarea socială şi comentariul direct, dar fin, menţin Viţa de Vie la fel de tânără, proaspătă şi relevantă astăzi ca la începuturi, iar asta se simte în toate apariţiile lor, fie ele discografice, TV sau în concertele debordante de energie.

Pe 29 octombrie, Vița de Vie au lansat un nou álbum, ”un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze” – Adrian Despot.

www.facebook.com/vitadevie

BT Live reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

www.bancatransilvania.ro
Parteneri media: Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, Radio Seven, ROCK FM , Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeriZile si Nopti,Romania Libera, Adevărul, Jurnalul NaționalSUNETEDecât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Unsitedemuzica.ro, Mahmur.info, Musicnights.ro, Urban.ro,Bestmusic.roAnyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOutRockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro,alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro,  Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro121.ro, kudika.ro, getlokal.ro, b365.ro,9am.ro, Modernism.roafterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket,cooperativaurbana.ro.