Concert Salvatore Adamo

0
149
poster_adamoSalvatore Adamo revine in Romania pentru un concert extraordinar de Craciun!

Dupa ce anul trecut, cand peste patru mii de oameni au fost cuceriti de magia sansonetelor interpretate unic de Salvatore Adamo, si au cantat si  dansat impreuna cu artistul timp de mai bine de doua ore, la finalul spectacolului dupa aplauze  indelungi si insistente ale fanilor, Salvatore Adamo a promis sa revina cat mai curand in Romania.

Iata ca Salvatore Adamo se tine de promisiune si revine si anul acesta la Bucuresti pentru un concert cu totul special dedicat sarbatorilor de iarna. Asa ca anul acesta seara de 18 decembrie de la orele 20.00,  ii este rezervata sansonetei.

Iar cum anul trecut, Salvatore Adamo a fost impresionat de fanii romani si de povestile unora dintre ei, pentru concertul pe care il va sustine anul acesta, artistul a insistat ca primele bilete scoase la vanzare sa fie reduse: ’’Am fost placut surprins sa remarc ca in Romania am foarte multi fani, care imi urmaresc cariera si desi situatia economica din zona este precara, imi cumpara toate cd-urile si incerca sa vina la cat mai multe spectacole. Tocmai de aceea, am rugat organizatorii ca in primele zile de comercializare a biletelor pentru spectacolul din 18 decembrie de la Sala Palatului sa se faca o reducere  pentru fanii ce si-au exprimat in mod repetat dorinta de a mai concerta in Romania’’.