Concert Nima Gorji, Cap, Piticu, Faster și Mantalex, pe 14 noiembrie, în Colectiv

Colectiv_14 noiembrie_posterCu siguranță pe 14 noiembrie va fi suficient de frig cât să ni se facă complet dor de vară, așa că petrecerea aceasta pică la fix. Ne vom încălzi sufletele cu sound-uri fresh de deep house, minimal și tech house tocmai din Ibiza, asezonate cu ritmuri experiementale ale unor artiști autohtoni cu vastă experieță în domeniu.

Nima Gorji, Cap, Piticu, Faster și Mantalex dau cu subsemnatul în Colectiv, chiar în sâmbăta de după “vineri 13”, în cadrul unui eveniment efervescent, de ale cărui visuals se va ocupa Aural Eye.

Open doors: 21:00
Bilete: pre-sale –>25 lei – https://www.iabilet.ro/bilete-nima-gorji-ibiza-cap-piticu-faster-mantalex-23648/
at the door –> 30 lei <<01:00>> 40 lei
Mai multedetalii: pr@colectiv.ro
Despreartiști:

https://www.facebook.com/nimagorji.official

https://soundcloud.com/nimagorji

Fondator și membru al label-urilor Welt Recordings și NG Trax, Nima Gorji, artistul de origine iraniană, are o carieră statornică, de peste 25 de ani de activitate. Încă de mic, Nima a fost apropiat de muzică, făcând parte dintr-o familie de muzicieni care se hotarăște să se stabilească în Danemarca pe când el avea doar 13 ani.

Acesta a devenit tot mai atras sound-ul trupelor Depeche Mode, The Cure sau Erasure, iar când locuia în Copenhaga, la începutul anilor ’90, artistul a luat parte la conturarea si construirea scenei house și tehno.

În anul 2005 s-a mutat în Ibiza, care a devenit a doua sa casă, continuând să-și demonstreze skill-urile, tehnica și pasiunea pentru muzică, fiind apreciat atat de fani cât și de colegii din breaslă. În anul 2010 a fost premiat ca Best Ibiza Resident DJ în cadrul Ibiza Dj Awards.

https://www.facebook.com/cap1ro

https://soundcloud.com/capa-1

Tot mai prezent pe scena muzicii electronice din România, dar nu numai, Cap este unul dintre acei artiști care condimentează orice line-up. Dornic să se afirme, a trecut de la ascultator, la audiofil, de la colectionar de viniluri, la DJ. Tranziția a avut loc în 2010, iar de atunci evoluția sa are un trend ascendent.

Versatilitatea de care dă dovadă și selecția muzicală l-a purtat în ultimii ani de la cele mai cunoscute scene de muzică electronică din București, până la Ibiza Zoo Project sau Ibiza Underground. Acesta a performat ca warm-up act pentru artiști precum Thomas Melchior, Dorian Paic, Moritz Von Oswald, Francesco del Garda, DeWalta, Troy Pierce, Bill Patrick, Anja Schneider, Valentino Kanzyani sau Raresh.

https://www.facebook.com/Piticu.RO

Născut și crescut în București, Piticu ajunge la pupitru cu un stil aparte de a fraza sunete minimaliste, house și techno.  După o perioada de stat în umbră, acesta se alătură echipei Sunrise, ajungând să împartă aceeasi scenă cu El Cezere, Praslea, Valentino Kanzyani, Marco Carola, Richie Hawtin, Kozo, Herodot, Nima Gorji, Pedro, Gescu, Rhadoo, Sneak și mulți alții.

Respectul față de muzică, placerea de a încânta publicul cu sunetele sale și energia ce izvorăște din difuzoare  atunci când acesta se află în spatele pupitrului, îl fac pe Piticu, unul dintre acei DJ care te lasă fără răsuflare, odată ce ai intrat în sfera sa muzicală.

https://www.facebook.com/Fasterofficial

https://soundcloud.com/dj-faster

Faster a început producția muzicală pentru cultura hip-hop underground de la varsta de 16 ani. În scurt timp însă, artistul descoperă muzica electronică, ajungând să i se dedice în întregime. În doar câteva luni de tehnici de învățare alături de prieteni, Faster dobândește capacitatea de a susține o bună performanță în calitate de DJ.

Influențat de artisti precum  Zip, Ricardo Villalobos și Richie Hawtin, Faster decide să își fructifice talentul, iar acum, la mai bine de 9 ani de la debut este afiliat agenției Sunrise și a bifat unele dintre cele mai importante petreceri din București.

https://www.facebook.com/mantalex1?fref=ts

https://soundcloud.com/mantalex

VISUALS – https://www.facebook.com/auraleye

Evenimentsusținut de Ciuc PremiumAQUA CarpaticaStalinskaya Vodka și urban monkey
Promovat de Dance FM

Facebook Event

Resident Advisor Event

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X