Concert : Confirmare Texas la B’ESTFEST Summer Camp 2013!

bestfest-logo_top3B’ESTFEST Summer Camp va avea loc vara aceasta in perioada 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park – Bucuresti, Tunari, printre artistii confirmati deja numarandu-se alaturi de Texas, nume precum Nas,NnekaChase & Status liveEnter ShikariTiamatSoilworkNoisiaJoker si Friction.

Texas este o formaţie rock din Glasgow, Scoţia, ale cărei baze au fost puse în 1986 de Johnny McElhone şi Sharleen Spiteri. Alistair McErlaine s-a alăturat trupei în 1988, punându-şi semnătura pe o parte dintre hiturile formaţiei, precum “I Don’t Want a Lover”, “Summer Son” şi “Sleep”, fiind unul dintre muzicienii care au rafinat sound-ul trupei. Texas a vândut peste 20 de milioane de albume pe plan mondial şi a anunţat, în 2005, că va lua o pauză în carieră.

Trupa a lansat de-a lungul carierei 7 albume de studio2 albume livedoua compilatii si nu mai putin de 31 de single-uri, 11 dintre acestea ajungand in UK TOP 10. Cu peste 25 de milioane de albume vandute in intreaga lume, trupa Texas a fost premiata cu numeroase discuri de argint, aur si platina in tari precum Marea Britanie, Franta, Olanda, Elvetia, Suedia, Germania si Norvegia. Cinci single-uri au  devenind hit-uri la nivel international, piesa Say What You Want, una dintre cele mai cunoscute ale trupei, ramanand in UK Top 75 timp de 91 de saptamani!  De altfel, anul 2010 a adus trupei o nominalizare si in cadrul Brit Awards la categoria “Best Album in the Past 25 Years” pentru acelasi material.

Succesul obtinut cu White on Blonde a fost confirmat ulterior de albumul The Hush (1999) (de pe care au fost lansate hit-urile In Our Lifetime si Summer Son), si materialul Greatest Hits(2000), care a inclus single-urile In Demand si Inner SmileAmbele albume au debutat pe primul loc in clasamentele din UK, fiind premiate cu trei, respectiv sase discuri de platina.

Texas a mai lansat alte doua materiale discografice inainte ca Sharleen Spiteri sa porneasca o cariera pe cont propriu. Dupa ce a colaborat cu Rammstein, ca invitat special pe albumul Rosenrot al trupei germane,  Sharleen a lansat Melody, primul ei album solo, in 2008, urmat de The Movie Songbook in 2010. In acelasi an, dupa ce Johnny McErlaine, fondatorul trupei, a supravietuit unui masiv anevrism cerebral, trupa a decis sa se reuneasca, pentru prima data dupa 2005, incepand lucrul la un nou album.

Nu uitati B’ESTFEST Summer Camp 2013,  este prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

[jwplayer mediaid=”9892″]

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro