Concert black metal cu 3 trupe romanesti în Timisoara

Sambata, 20 octombrie 2018, ora 20.00, clubul Capcana (ex Daos) va invita la o seara de black metal cu 3 trupe romanesti: Eternal Fire, Vathos și Unity of Opposites.

 

Eternal Fire a apărut în octombrie 2013 în Bucuresti și abordeaza stilul black metal melodic, cu influente simfonice.

Forma actuala a trupei a prins contur în 2015, când au și lansat primul material discografic, EP-ul “Beyond Frozen Streams” avand ca teme principale mituri si legende, ritualuri de trecere, natura, sentimente si trairi.

 

 

Noile compozitii marcheaza o schimbare a stilului, un plus de agresivitate si complexitate, cat si o evolutie a conceptului din spatele pieselor ce vor constitui noul album, care urmeaza sa fie lansat la inceputul lui 2019.

 

 

Trupa Vathos a luat naștere tot în Bucuresti în anul 2017, și abordeaza stilul post black metal incorporand influente din diferite sub-genuri ale metalului, având ca teme conditia psihicului, natura omului si diferentele etice.

Primul concert al trupei a fost alaturi de Between Colors, Downfall si As I Fall in februarie 2018, însă fanii s-au adunat rapid în jurul noului grup muzical și așteaptă noile concerte.

Intr-o perioada foarte scurta trupa a avut concerte alaturi de formatii precum April Weeps, Sanctorium, Sudden Death, Machiavellian God, Akral Necrosis, Mercy’s Dirge, Era Divina, și la Rockstadt Extreme Fest alături de Belphegor, The Fallen Prophets, GoatWhore, Brujeria si Amorphis. Printre concerte, trupa lucrează intens la primul material muzical care se va lansa curând.

 

 

Unity of Opposites a apărut în Arad acum 4 ani si si-a propus de la bun inceput abordarea muzicii intr-o viziune cat mai naturala, lipsita de absolut orice rigoare – de aici si spectrul larg de influente.

In sine formatia nu doreste incadrarea in absolut nici un gen si lasa la aprecierea ascultatorului incercarea de a defini miscarea. In mod cert, scopul acestui proiect, transformat incetul cu incetul in ceva tot mai serios, este exprimarea intr-o forma artistica a tuturor starilor sufletesti, cu implicatiile lor sociale, psihologice si filosofice.

In momentul de fata Unity of Opposites se afla in procesul de inregistrare a unui material de 9 piese, material care contine si prima expunere online a trupei sub formaunui clip de promovare – “Apologize”.

Intrare concert: 20 lei

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/221959355309095/

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X