COMUNICAT – Cap de Craniu, Negative Core Project si Epileptic Outbreak, pe 18 martie, la Question Mark din Bucuresti

Cap de Craniu, Negative Core Project si Epileptic Outbreak, pe 18 martie, la Question Mark din Bucuresti

Question Mark si Dark Side Booking Academy va invita miercuri, 18 martie, incepand cu ora 20:00, la un concert cu Epileptic Outbreak, Negative Core Project si Cap de Craniu.
Evenimentul da startul unui mini-turneu national Cap de Craniu si Negative Core Project, cu primele date confirmate in urmatoarele orase:

Bucuresti – 18 martie, Question Mark -> Eveniment: http://on.fb.me/18IDowY
Ploiesti – 2 aprilie, Red Alert
Ramnicu Valcea – 3 aprilie, Aby Stage Bar
Craiova – 4 aprilie, Perdido Station
Cluj – 31 mai, The Shelter

***
by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Cap de Craniu

https://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial/info
https://www.youtube.com/user/capdecraniuofficial

Cap de Craniu este un proiect Death Metal/ Grindcore din Bucuresti, pornit in 2007 odata cu lansarea materialului de debut – “First EP for a Surgery”, ce a a definit scena romaneasca de grindcore.
La finele anului 2013, Cap de Craniu si Breathelast au lansat al treilea material discografic, un proiect DIY mult asteptat – EPul “Split it Out”. Avand un sound complex si brutal si fiind una dintre cele mai energice prezete din scena underground, Cap de Craniu a fost primita cu entuziasm de public si au impartit scena cu nume precum Suffocation, Rotting Christ sau Parkway Drive.

2-Negativecoreproject

Negative Core Project

https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO
https://www.youtube.com/user/NegativeCoreRO

Negative Core Project (groove/death-core) reprezinta scena underground romaneasca de mai bine de 6 ani ,primul album – “Spread the Disease” fiind lansat in 2012, imediat dupa aparitia primului videoclip oficial, “Psalm of Mockery”, promovate printr-un turneu impreuna cu “Eufobia” (BG) si “Soul Sacrifice” (TUR). Feedback-ul primit a fost pozitiv, trupa fiind invitata ca opening act la concertele Napalm Death Brujeria si Veil of Maya din Bucuresti.
In 2015 Negative CORE Project isi schimba atat formula cat si stilul, introducand noi varietati si influente, abordand un stil mult mai complex dar mai ales, actual.

Trupa pregateste lansarea in aprilie 2015 a celui de-al doilea material discografic – “Silence is Betryal” cu un mesaj la fel de direct si sincer ca si titlul, in asteptarea caruia va invitam sa urmariti videoclipul primului single extras de pe album – “Save The Fucking Puppies”:

[ot-video][/ot-video]

3 -EpilepticOutbreak

Epileptic Outbreak

https://www.facebook.com/weavoidhumanity
https://www.youtube.com/channel/UCNz49Rp1CQUr3q3aZGzwpIA

Epileptic Outbreak a debutat ca proiect de deathcore in mai 2014 si s-a concretizat in formula actuala in luna octombrie a anului trecut, in componenta actuala numarandu-se atat muzicieni aflati la primul proiect, cat si fosti sau actuali membri in trupe precum Lost, Avatar, Armies of Enlil, Sincarnate, Dark Fusion sau Psychogod.

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X