COMPACT Paul Ciuci în concert aniversar la Hard Rock Cafe pe 14 octombrie

Un simbol al rockului românesc revine la Bucureşti pentru concertul aniversar 10+!

Pe 14 octombrie Paul Ciuci şi COMPACT îţi aduc cele mai iubite melodii lansate de-a lungul anilor, doar pe scena din Hard Rock Cafe.

Va fi un show special ce va reaprinde flacăra anilor frumosi ai rockului şi va redeschide caseta cu amintiri din sufletul tău! Vino să asculți „Fata din vis,” „Cântec pentru prieteni,” „Eşti totul pentru mine” sau “Doare al naibii de tare,”Am curaj si

“Zambetul din ochii tai” în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut célèbre aceste refrene!

 

COMPACT, a luat fiinţă la Cluj în 1977 şi a intrat în atenţia publicului 3 ani mai târziu, odată cu cooptarea în formaţie a lui Paul Ciuci, în calitate de solist, chitarist şi compozitor.

Primul mare succes al formaţiei nu s-a lăsat aşteptat, în 1983 COMPACT făcând pasul decisiv către inima publicului, cu piesa „Fata din vis”. Melodia a devenit hitul multor generații și a dat şi titlul primului album al formaţiei.

După sute de concerte şi prezenţe în festivaluri naţionale, în anul 1985 COMPACT a luat parte la Festivalul Rock de la Dresda, cea mai importantă manifestare de profil destinată ţărilor din blocul comunist, iar un an mai târziu, a venit vremea unor turnee memorabile în fosta Uniune Sovietică şi Bulgaria.

În 1988, Compact a lansat un album reper – “Cântec pentru prieteni”. Au urmat: “Pe tine te-am ales” (1997), “Compact 100%” (1998), “5.Compact” (2002), “In memoriam” (2005) şi “Compact live” (2007).

În decursul ultimului deceniu COMPACT a urcat pe scenă în deschiderea show-urilor Bonnie Tyler, Europe si Scorpions, a luat parte la campanii umanitare şi a derulat numeroase turnee de success în ţară şi în străinătate, multe concerte fiind sold out.

Pe 14 octombrie, trupa considerată una dintre cele mai cunoscute şi iubite formaţii rock din Romania revine în Bucureşti şi te aşteaptă la Hard Rock Cafe, la un concert aniversar de care iti vei aminti cu drag.

 

Concertul începe la ora 22.00 si sunt disponibile următoarele categorii de bilete:

Categoria VIP (loc la masă în faţa scenei şi poză cu artistul) – 115 LEI

Categoria 1 (loc la masă în sală) – 85 lei

Categoria 2 (fără loc în picioare) – 55 lei

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Self Pay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Un eveniment Kompas Events powered by Rock FM

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

Cei care deţin un abonament la Urban Blues Fest pot primi un premiu surpriză la încheierea festivalului

Cei care se grăbesc să intre în posesia unui abonament pentru ediţia de toamnă Urban Blues Fest vor intra...

Reguli de acces si program concert TROOPER/INTELLIGENT MUSIC PROJECT/OLYMPUS MONS

Trooper Romania  și Intelligent Music Project  vor concerta la Arenele Romane din București în data de 24 septembrie 2022....

La pas prin atelierele UAP din Piața Amzei Se deschid spațiile de creație ale unora dintre cei mai importanți artiști din România

Nicolae Comanescu, Roman Tolici sau Elena și Marcel Scutaru, printre artiștii care își deschid atelierele în cadrul unui circuit...

IAN la Arenele Romane: Program si Reguli de acces

IAN, cel mai influent artist al culturii urbane din Romania, urca pe scena Arenelor Romane pe 1 Octombrie, la...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Emperor, SAMAEL si Pain of Salvation la ARTmania Festival 2023

SAMAEL și Pain of Salvation completează line-up-ul festivalului, noi nume importante urmând să fie anunțate în curând   Abonamente disponibile...

Three Days Grace la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Canadienii de la Three Days Grace revin in Romania la 5 ani dupa ce au fost headlinerii Shine Festival....
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X