Club Colectiv organizeaza un concert de zile mari pe data de 23 octombrie

Jan Blomqvist, Satori, Yaroslav brothers, Breky și Daniel Draghici sunt cei care se vor juca cu mințile noastre și ne vor crea propriul univers auditiv pe 23 octombrie, la Colectiv.

Împreună putem transforma o seară de toamnă obișnuită într-un adevarat Colectiv al distracției. Muzica o aducem noi, și garantăm un periplu sonor care ne va gâdila toate simțurile. Pe voi ne bazam pentru dansul până în zori de zi.

Open doors: 21:00
Bilete:

Despre artiști:

Jan Blomqvist
https://www.facebook.com/blomqvist.music
https://soundcloud.com/janblomqvist
http://www.janblomqvist.com/

Originar din Berlin, Jan Blomqvist este apreciat la nivel internațional pentru muzica sa, artistul devenind ușor de recunoscut pentru vocea cu accente melancolice, piesele pline de introspecție și beat-urile excitante, armonios construite.

Acesta lucrează intens la primul său album, care este aproape finalizat, acordând o atenție sporită detaliilor.

Din punct de vedere sonic, Jan Blomqvist ramane fidel melodiilor dark, însă planuiește să-și extindă live act-urile și pentru marile scene ale lumii.

Cu peste 300 de concerte la activ în orașe precum Moscova, Paris, Istanbul, New York, Roma, Amsterdam sau Viena, Jan revine la București cu melodii și vibe-uri noi.

Satori
https://www.facebook.com/satoriofficialpage
https://soundcloud.com/satorimusica

Muzica pe care Satori o creează este exact ceea ce reprezintă numele său: iluminare și energie. Artistul își caută inspirația în muzica electronică din întreaga lume, acesta combinând amestecuri nesfârșite de trance seducător și tonuri halucinante.

Olandezul reușeste să satisfacă orice iubitor de muzică, provocând o călătorie spirituală prin infinita sa gradină a sunetelor. Satori este mai mult decât un simplu DJ, el este omul din spatele instrumentelor, creând melodii la pian, kora, kalimba și chitară, în combinație cu o formă profundă a muzicii electronice.

Yaroslav
https://www.facebook.com/brothersyaroslav
https://soundcloud.com/brothersyaroslav

Duo-ul Yaroslav ne-a făcut să dansăm atât de tare la petrecerea aniversară Colectiv încât i-am lansat o nouă invitație, într-un timp relativ scurt. Cei doi frați, Viktor și Anton Yaroslav, au creat un mix între muzica electronică, adăugând în melanj un dram de deep house și sunete bouncy.

Au reușit totodată să combine intrumentele live cu DJ performance-ul, fiind influențați de artiști precum Jan Blomqvist, Rone, Paul Kalkbrenner, Popof, Pleasurekraft, T.E.E.D și Gold Panda.

Breky
https://soundcloud.com/breky
https://www.facebook.com/DjBreky/
https://soundcloud.com/miaudiomusic
https://www.facebook.com/MIAUDIO

Breky este membru activ al label-ului autohton MIAUDIO, susținător acerb a muzicii electronice la nivel local și internațional. Stilul lui Breky îmbină atent și echilibrat tech-house-ul si deep house-ul, printre artiștii apreciați de acesta numărându-se 2000 and One, Tim Green, Dubfire, Reboot, Paul Ritch, James Holden, Gregor Tresher, Richie Hawtin.

https://www.facebook.com/dunieldraghici?fref=ts

Eveniment susținut de Ciuc Premium, AQUA Carpatica, Stalinskaya Vodka
Promovat de Dance FM

Actualitate

Concert Irina Rimes la Hard Rock Cafe pe 27 Februarie

Pe 27 februarie, BestMusic Live Concerts te invita la un show cu IRINA RIMES. Născută în Republica Moldova, cântăreața a cucerit...

Concert Zdob si Zdub la Hard Rock Cafe pe 28 Februarie

Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi până la epuizare alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ...

Un nou val de vedete ale scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival! SAGA Festival anunță lansarea unui parteneriat...

5, 6, 7 iunie 2020 București, România Unele dintre vedetele scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival, gândit...

Line-up Hellfest 2020

Hellfest a anunțat line-up-ul pentru anul 2020. Ca în fiecare an peste...
- Advertisement -

Concert SABATON – The Great Tour la Arenele Romane pe 14 August

SABATON aduce The Great Tour pe 14 august la Bucuresti la Arenele Romane! Primele 500 de bilete au preturi earlybird...

Concert TRICKY la Quantic Club pe 2 Mai

TRICKY canta la Bucuresti in Quantic Club pe 2 mai iar primele bilete costa doar 65 de lei! Adrian Nicholas Matthews...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X