Cirque du Soleil anunță ultima reprezentaţie suplimentară, pentru data de 17 februarie ora 11

Cu entuziasm și nerăbdare, anunțăm că celebrul Cirque du Soleil aduce în premieră la București si cea de-a saptea reprezentatie a spectacolului “Ovo”! Aceasta ultima reprezentatie este programata sambata17 februarie 2024, începând cu ora 11.00.

Pregateste-te pentru o saptamana inedită în universul fascinant al Cirque du Soleil. 7 reprezentatii!

Biletele la acest spectacol vor fi disponibile în vânzareîncepând de miercuri, 13decembrie, de la ora 17.00 exclusiv pe More.com. Accesați site-ul și asigurați-vă că faceți parte din publicul select care va trăi magia “Ovo” în București.

 

Promoție specială de Crăciun: Câștigă un cadou exclusiv Cirque du Soleil!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Cirque du Soleil pregătește o surpriză specială pentru cei care îșiachiziționeazăbilete în perioada 13 – 21 decembrie 2023. Trei sute de norocoși care cumpără bilete în acest interval vor avea șansa de a câștiga un cadou exclusiv marca Cirque du Soleil.

 

Cum participi la concurs:

Cumpără-țibiletelepentru “Ovo” în perioada menționată. Automat, vei fi înscris în tragerea la sorți pentru a câștiga un cadou surpriză.

 

Anunțareacâștigătorilorșiridicareacadourilor:

 

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 22 decembrie, imediat după efectuarea tragerii la sorți. Ei vor primi un email pe adresa de email folosita la achizitionarea biletelor. Cadourile vor putea fi ridicate direct de la Romexpo în ziua în care aveți bilete pentru vizionarea spectacolului.

Această promoție specială este modul nostru de a aduce bucurie și magie în viețile celor care aleg să petreacă sărbătorile de iarnă în compania artistilor de la Cirque du Soleil.

Cu fiecare spectacol, Cirque du Soleil aduce în fața publicului o poveste captivantă și acrobații uluitoare, transformând fiecare eveniment într-o experiență de neuitat.

Pentru informații suplimentare și achiziționarea de bilete, vă rugăm să vizitați More.com.

 

DESPRE OVO

De la greieriputernici care sar pe trambuline pana la un paianjen hipnotic care se contorsioneaza in interiorul panzei sale, OVO emana un spectacol extraordinar pentru a gadila imaginatia. Amuzant si haotic, dar adorabil si minunat, OVO ne farmeca copilul din interior cu exuberanta sa dulce. Format din 100 de oameni din 25 de tari diferite, inclusiv 52 artisti, OVO (“ou” in limba portugheza) aduce pe scena acte acrobatice de nivel inalt care redefinesc limitele corpului uman. De la deschiderea sa la Montreal in 2009, OVO a incantat peste 7 milioane de oameni in peste 160 de orasedin 35 de tari diferite.

 

DESPRE GRUPUL CIRQUE DU SOLEIL ENTERTAINMENT

Grupul Cirque du Soleil Entertainment estelidermondial în divertismentul live. Pe lângăproducerea de spectacole deartă de circ renumite la nivelmondial, companiaîșiaduceabordareacreativă la o mare varietate de forme dedivertisment, cum ar fi producții multimedia, experiențeimersiveșievenimentespeciale. Prin creațiile sale, GrupulCirque du Soleil Entertainment îșipropunesăaibă un impact pozitivasupraoamenilor, comunităților, darșiplanetei.PentrumaimulteinformațiidespreGrupul Cirque du Soleil Entertainment, vărugămsăvizitațiCDSentertainmentgroup.com

 

SPONSOR
Cirque du Soleil dorestesamultumeascaparteneruluioficial : Air Canada.

 

Parteneri media locali:

KanalD2; MagicFM, Ringier Romania

 

 

Pentrumaimulteinformații de presă, vărugămsăcontactați: cp@events.ro; www.events.ro

 

 

Follow #OVOCirque and #cirquedusoleil on social media: Facebook | Twitter | Instagram | YouTube| TikTok

 

 

 

Actualitate

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Megadeth la Romexpo

 Foto: Theodor Tudose

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), Arenele Romane din Bucuresti In cadrul turneului CMF2, “Europe 2024”

Ultima zi de primavara ne-a adus impreuna la Arenele Romane pentru a urmari un concert fabulous marca Corey Taylor.Aflat...

Program Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian – luna IUNIE

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian prezintă în luna Iunie o serie de spectacole foarte îndrăgite, dar...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro