Circul National din China, intr-un show fulminant cu si despre “Chinatown”

posterChinaTownGerman Quality Entertainment va anunta cu bucurie un nou eveniment ce aduce in prim-plan magia si misterul unei culturi deosebite, alaturi de una dintre cele mai prestigioase productii artistice si spectacol de circ din batranul continent: Circul National din China, pe 10 martie, la Sala Palatului, de la ora 20.00, in turneu cu show-ul “Chinatown”.

Intrarea va fi permisa incepand cu ora 19.00!

Recunoscuti la nivel mondial pentru miscarile, acrobatiile si abilitătile de gimnasti, dintre circarii chinezi facand parte actori indragiti, artisti din zona operei, totul intr-un registru in care momentele tensionate vor alterna cu cele pline de culoare si gratie, garantand un show pe care nu-l poti uita usor!

“Orientul indepartat” soseste in Romania cu un spectacol extrem de incintant si care surprinde in continuare milioane de spectatori din intreaga Europa. Pret de 120 de minute, publicul roman va avea ocazia sa-i priveasca pe cei 40 de circanti, cu acrobatii care depasesc imaginatia si jonglerii dintre cele mai atractive.

“Suntem o echipa foarte motivata de artisti vizuali, coregrafi, etnologi, interpreți, artisti graficieni, maestri ai luminilor, ingineri de sunet si specialisti in turnee, totul centrat in jurul producatorului și regizorului Raoul Schoregge. Aceasta este echipa care transforma diamante brute in bijuterii rare”, au mai declarat membrii Circului din China.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

Categoria I – 199 lei

Categoria II – 99 lei

Categoria III – 59 lei

IntroSlider2-c3cd6699

Acestea sunt disponibile online pe:

 • bilet.ro si prin reteaua Tui Travel si Teatrul National.

 

Despre Circul National din China

O maniera unica de a experimenta cultura unei tari din orientul indepartat, Circul National din China! De mai bine de doua decenii, Circul National din China a atras la show-urile sale milioane de oameni in Europa, ce au fost partasi la aceasta uniune dintre corp, minte si suflet.

Cei mai buni artisti acrobati, coregrafi, circari ai Chinei te introduc intr-o lume misterioasa, palpitanta si te conduc la limita dintre intelegere si pericol, trupurile acrobatilor chinezi determinandu-te sa crezi ca forta gravitationala nu exista.

“Un acrobat chinez nu efectueaza o sustinere in maini, un acrobat chinez este el isusi aceasta acrobatie”,  a declarat unul dintre antrenori.

“Identificarea absoluta cu ceea ce faci este baza armoniei interioare”. Simbioza acrobatilor – stare si miscari a caror “poveste” au o istorie de peste doua mii ani in China, si cu mai mult de trei mii de ani de Feng Shui – fac ca privitorii sa simta ca nimic nu ramane neclintit si totul este o parte dintr-un intreg, amenajat intr-un spectacol de teatru fulminant.

“Suntem o echipa foarte motivata de artisti vizuali, coregrafi, etnologi, interpreți, artisti graficieni, maestri ai luminilor, ingineri de sunet si specialisti in turnee, totul centrat in jurul producatorului și regizorului Raoul Schoregge. Aceasta este echipa care transforma diamante brute in bijuterii rare”, au mai declarat membrii Circului din China

 Slider-SHOW-China-3

Cele mai de succes turnee au fost cele din:

 • 2001/2002      Back to the theatre
 • 2002/2003      New Wonders
 • 2003/2004      Genghis Khan
 • 2004/2005      The last emperor
 • 2005/2006      Mulan
 • 2006/2007      Marco Polo
 • 2007/2008      Buddha
 • 2008/2009      Konfucius
 • 2009/2010      TAO
 • 2010/2011      Silk Road
 • 2011/2012      Panda
 • 2012/2013      Feng Shui
 • 2013/2014      Shanghai Nights
 • 2014/2015      The forbidden city
 • 2015/2016      Chinatown

 

Actualitate

Rock 100% Românesc: Trooper, Phoenix, Mustang, Green Shepherd, rock, masti si licurici

Pandemia de coronavirus, ne-a cam lasat fara evenimente culturale. Concertele sunt rare, cu lume putina, masti pe fata si...

Program concert Rock 100% Romanesc

În data de 11 septembrie 2020, Phoenix, Trooper, Mustang și Green Shepherd vor concerta pe scena teatrului de vară...

DansActorul ca fenomen al teatrului actual – LIVE Gala Hop

Gala Tânărului Actor HOP 2020, ediția a 23-a 3 - 6 septembrie 2020 / live streaming pe www.galahop.ro Teatrul Naţional „I....

RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, o antologie a rockului din Banatul Montan

Proiectul RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, un titlu sugestiv cu trimitere la vechiile traditii industriale ale...
- Advertisement -

Gala Tânărului Actor HOP 2020 – Live – 4 septembrie 2020

4 septembrie 2020 ora 21.00 - Concurs secţiunea Individual Teodora Daiana Păcurar Georgiana Vișan Răzvan Omotă Cristina Tudor Dragos Ioniță Concurs secţiunea grup „Unu pe doi”, cu...

Dirty Shirt aniversează 25 de ani printr-un concert special!

Chiar dacă pandemia de Covid 19 a făcut ca evenimentele rock să fie o raritate în această perioadă, maramureșenii...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X