Changing Skins serbeaza 2 ani de existenta!

Changing SkinsEveniment special: Changing Skins isi serbeaza 2 ani de existenta!

Alternativa merge inainte! In Expirat ti se pregateste a treia editie din toamna, cu statut special, alaturi de o trupa care intra cu dreptul in al treilea an de existenta: CHANGING SKINS.

Concerte la cele mai importante evenimente din tara, un album de succes, hituri, aparitii TV, premii si difuzare intensa la radio – in asta au constat ultimii 2 ani pentru formatia bucuresteana. Iar ca orice trupa rock care tine la renumele sau, Changing Skins s-a decis sa sarbatoreasca asa cum se cuvine implinirea a 2 ani de existenta, la Alternativa, miercuri, pe 23 octombrie.

Dupa concert: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal si Sludge, acordate la ce se intampla pe scena, de la Stefan.

Despre Changing Skins:

Changing Skins s-a remarcat ca fiind una dintre cele mai originale trupe de pe scena Rock autohtona. Imbinand in mod creativ genuri ca Alternative, Space-Rock, Electro si Pop, band-ul a iesit in evidenta ca un produs reusit al secolului XXI si a deschis drumul catre modernizarea scenei locale.

Trupetii sunt autorii unor hituri intoxicante ca „Ain’t Worth It”, „Baby” si „Deeper and Deeper”, piese care au primit si videoclipuri, difuzate si la MTV printre alte canale. Changing Skins a fost prezenta la numeroase festivaluri (B’Estfest, Radio Music TV, Maximum Rock Festival, Rock Wheel etc.), si a sustinut turnee nationale. Formatia a castigat trofeul pentru „Best New Comer” la Premiile Maximum Rock.

La concertul aniversar, Changing Skins ne promit ca vor canta atat piesele consacrate, de pe albumul de debut „Changing Skins”, cat si cantece de pe viitorul material discografic, care urmeaza sa fie lansat in cursul lui 2014.

Discul inca neintitulat este una dintre cele mai asteptate aparitii ale anului viitor, promitand sa ofere atat admiratorilor cat si „novicilor” o noua doza puternica din brandul special de Rock alternativ profesat de Changing Skins.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=eamTHdbmm44[/tube]

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=x2Z-6TLNoXE&list=RD02eamTHdbmm44[/tube]

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=dX9gWgwHGGE&list=RD02x2Z-6TLNoXE[/tube]

De urmarit, pe:

www.changingskins.rowww.facebook.com/changingskins,
www.soundcloud.com/changingskinsband.

De urat „la multi ani”, pe viu, miercuri pe 23 octombrie in Expirat.

Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Intrare: 15 lei – un shot inclus
www.expirat.org
www.facebook.com/expirat.otherside

Actualitate

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile. De ce? Pentru că suntem mii de profesioniști, companii, artiști și lucrători...

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022, pe 21 mai la Khrunen Musik Halle din Brasov, pe 22...

Concert GODSMACK la Bucuresti in 2022

Celebra trupa americana GODSMACK revine la Bucuresti dupa 3 ani de la cele doua showuri sold out din 2019. Concertul va...

Formația Revolver deschide concertul W.A.S.P. de la București

Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai scandaloase, renumite și controversate trupe de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Nelu Dumitrescu încheie anul alături de fanii din București

După un an care i-a ținut pe artiști departe de fani, trupa IRIS – Nelu Dumitrescu invită din nou publicul bucureștean...

CălinPop a lansat o nouă melodie,”Vine timpul”

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia“Vine timpul”, un nou single din viitorul album solo...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X