Celelalte Cuvintelansează noul album„Lumea asta”

Trupa Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea asta”. Celelalte Cuvinte vine cu un show complet nou, care va cuprinde cea mai mare parte a pieselor de pe noul disc de studio, într-o serie de concerte de neratat pentru fanii rock și metal.

Primul concert are loc astăzi la Hard Rock Cafe din București, începând cu ora 21.30, când deasemenea fanii pot achiziționa noul album în format CD și dublu vinyl.

 

Albumul „Lumea Asta” este disponibil pe toate serviciile de streaming la acest link https://CelelalteCuvinte.lnk.to/Lumea-Asta,având și ediții limitate CD și vinil, pentru colecționari, ce vor fi disponibile în magazinele de specialitate (Cărturești, Niche, AvStore, Muzica, Emag etc).

 

Albumul, lansat la casa de discuri Universal Music România, propune o abordare nouă, dar care păstrează și amprenta clasică cu care Celelalte Cuvinte și-au obișnuit fanii în cei 41 de ani de muzică de calitate.

 

Pe lângă piese de pe albumul „Lumea Asta”, din concertele turneului nu vor lipsi nici hiturile care au consacrat trupa și nici alte piese din repertoriul ei de-a lungul timpului.Turneul va fi un prilej de reîntâlnire cu fanii Celelalte Cuvinte din aproape toate orașele mari din România și se va întinde pe parcursul mai multor luni.

 

Pentru detalii și date de concerte, urmărește paginile oficiale de Facebook și Instagram Celelalte Cuvinte:

 

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte

https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/

 

De asemenea, nu uita să te abonezi la canalul oficial de YouTube, unde poți vedea atât piesele clasice Celelalte Cuvinte, cât și noile videoclipuri:

 

https://www.youtube.com/c/CelelalteCuvinte

 

Datele turneului sunt:

 

17 martie – Hard Rock Cafe București

18 martie – Cafeneaua Artiștilor Buzău

19 martie – Club Doors Constanța

24 martie –Trust MC Resita

25 martie – Casa Tineretului Timișoara

26 martie – HardwardPub Cluj

31 martie – Art Rock Cafe Suceava

1 aprilie –BerariaValhallaBacau

2 aprilie – Beer Biblioteca Târgu Mureș

6 Aprilie – Club Hush Pitești

7 aprilie – Curtea Berarilor Timișoreana Ploiești

8 aprilie – Live Club Câmpina

21 aprilie – OldiesPub Sibiu

22 aprilie – AbyStage Bar Rm. Vâlcea

23 aprilie –The PubUniversitatii Bucuresti

28 aprilie – Rockstadt Brașov

29 aprilie –Soho Music Hall Bistrita

30 aprilie – Rock ‘N’ Roll Center Zalău

 

Discografie:

  • 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
  • 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
  • 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
  • 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
  • 1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
  • 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
  • 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
  • 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
  • 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
  • 2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
  • 2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania
  • 2023 – 2LP – Lumea asta – CD / 2LP, Universal Music Romania

 

 

Contact Celelalte Cuvinte:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/

https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/

https://linktr.ee/celelaltecuvinte

 

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

https://www.facebook.com/uRockmusicpage

https://www.facebook.com/universalmusicro

https://www.umusic.ro

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Concert David Gilmour – Live At Pompeii la Happy Cinema

Pe 13 și 16 septembrie nu rata înregistrarea concertului David Gilmour - Live At Pompeii la Happy Cinema București, Focșani și Buzău. La 45 de...

Lansare de carte: “Marele Gorsky” de Vesna Goldsworthy

Editura Humanitas Fiction vă aşteaptă miercuri, 8 martie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) la lansarea romanului "Marele...

Red Bull Music Academy Stage @ Electric Castle 2016

Red Bull Music Academy Stage revine în 2016 la Electric Castle cu sound-urile pe care ți-ai dorit dintotdeauna să le asculți live. Festivalul și cei...

Filmul "Hobbitul: O călătorie neaşteptată", în continuare în fruntea box office-ului românesc – VIDEO

Filmul "Hobbitul: O călătorie neaşteptată" se menţine pe primul loc în box office-ul românesc şi în noul an, cu încasări de 539.955 de lei...

Concertul Horace Andy de la București – ANULAT

Concertul muzicianului reggae Horace Andy, ce urma să aibă loc în 14 septembrie, la București, se anulează din motive logistice. Programat pentru data de 14...