Celelalte Cuvinte – Lansare album “Electric Live” la Quantic

Celelalte Cuvinte – Lansare album “Electric Live” la Quantic
 

Celelalte Cuvinte lansează primul album electric live din cariera de aproape 38 de ani a trupei, sub egida Universal Music Romania.

Albumul a fost înregistrat la spectacolul-concert de la Sala Palatului, care a avut loc în data de 8 decembrie 2011, cu ocazia aniversării de 30 de ani.

Concertul de lansare din București va avea loc în data de 22 Noiembrie, la Club Quantic.

“Cuvintele pe care le rostim ni se par prea puţine pentru a exprima ceea ce simţim.”

Foarte tineri, în 1981, au căutat „Celelalte Cuvinte” pentru a-i exprima emoţiile şi gândurile. Au trecut multi ani de atunci, ani în care muzica lor a bucurat generaţii de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu „Iarbă prin păr”, apoi „Dacă vrei”, „Un sfârşit e un început”, „Scrisori iubite”, „Nu-mi da tot într-o zi”, la protestul din „Se lasă rău”, „Cina dragonului”, „Armaghedon”, „Lupii”, „Boală de gânduri”, apoi o îmbinare între cele două şi o reîntoarcere la matcă prin „Zmeie”, „Stem”, „Între vise”, Celelalte Cuvinte şi-a păstrat mereu crezul, valorile şi personalitatea artistică, dobândind statutul de trupă-legendă a rock-ului românesc. Nu şi-a dezamăgit niciodată fanii, nu a făcut niciodată compromisuri de dragul comercialului.

Pe 13 decembrie 1981, în calitate de trupă a Casei Studenţilor din Timişoara, Celelalte Cuvinte a susţinut primul concert în “sala festivă” a acesteia. Evenimentul a fost considerat actul oficial de naştere a trupei.

“Celelalte Cuvinte – ELECTRIC LIVE la Sala Palatului” este un dublu album de peste 2 ore, care conține povestea celor 30 de ani împliniți la data concertului de la Sala Palatului, într-o interpretare live de excepție. Experiența unui concert Celelalte Cuvinte e ceva special, fanii spunând mereu despre ei că sunt prin excelență “o trupă de live”. Pentru prima oară, această experiență este imprimată pe un suport audio, într-un album care marcheză probabil cel mai impresionat (și mai lung) concert din cariera trupei.

Concertul de la Quantic va fi urmat de un turneu naţional în 2020, iar datele de turneu şi oraşele vor fi anunţate în curând.

Călin PopMarcel BreazuLeontin IovanTiberiu Pop şi Ovidiu Roşu se pregătesc pentru întâlnirea cu fanii din toată ţara, cărora le vor spune, în stilul propriu, povestea Celorlalte Cuvinte.

Discografie:
–       1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
–       1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
–       1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
–       1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
–       1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
–       1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
–       1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
–       2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
–       2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
–       2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)

Recomandat de Rock FM.

 

Contact Celelalte Cuvinte:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/

 

Contact U Rock / Universal Music Romania:

[email protected] 

https://www.facebook.com/uRockmusicpage

https://www.facebook.com/universalmusicro

https://www.umusic.ro

Actualitate

Meshuggah, nume iconic al scenei metal internationale, vine la ARTmania Festival 2022

Meshuggah, nume iconic si „genre defining” al scenei metal internationale, una dintre zece cele mai importante formatii de hard...

W.A.S.P. va susține un concert special la București

W.A.S.P. va susține pe data de 17.05.2022 un concert special la Romexpo, în București. Evenimentul va face parte din...

Legendara trupa Mercyful Fate vine la ARTmania Festival 2022

Mercyful Fate, una dintre cele mai influente trupe ale scenei metal internationale, creatie a iconicului King Diamond, alege ARTmania...

Concert Pet Shop Boys la Bucuresti

Pet Shop Boys canta la Bucuresti pe 4 iulie la Arenele Romane! Biletele se pun in vanzare joi pe...
- Advertisement -spot_imgspot_img

BECOMING LANDSCAPE microRave în parcul Văcărești.Muzica plantelor și alte situații performative, într-o avanpremieră pentru petrecerile viitorului

Coregrafa Andreea David, alături de colectivul TechnoFields, așteaptă publicul în Parcul Natural Văcărești pentru o serie de întâlniri în...

Placebo in concert la Bucuresti in 2022

Renumita trupa britanica Placebo revine la Bucuresti pe 14 iulie 2022 la Romexpo, in aer liber. Dupa showul sold out de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X