Celelalte Cuvinte – Lansare album “Electric Live” la Quantic

Celelalte Cuvinte – Lansare album “Electric Live” la Quantic
 

Celelalte Cuvinte lansează primul album electric live din cariera de aproape 38 de ani a trupei, sub egida Universal Music Romania.

Albumul a fost înregistrat la spectacolul-concert de la Sala Palatului, care a avut loc în data de 8 decembrie 2011, cu ocazia aniversării de 30 de ani.

Concertul de lansare din București va avea loc în data de 22 Noiembrie, la Club Quantic.

“Cuvintele pe care le rostim ni se par prea puţine pentru a exprima ceea ce simţim.”

Foarte tineri, în 1981, au căutat „Celelalte Cuvinte” pentru a-i exprima emoţiile şi gândurile. Au trecut multi ani de atunci, ani în care muzica lor a bucurat generaţii de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu „Iarbă prin păr”, apoi „Dacă vrei”, „Un sfârşit e un început”, „Scrisori iubite”, „Nu-mi da tot într-o zi”, la protestul din „Se lasă rău”, „Cina dragonului”, „Armaghedon”, „Lupii”, „Boală de gânduri”, apoi o îmbinare între cele două şi o reîntoarcere la matcă prin „Zmeie”, „Stem”, „Între vise”, Celelalte Cuvinte şi-a păstrat mereu crezul, valorile şi personalitatea artistică, dobândind statutul de trupă-legendă a rock-ului românesc. Nu şi-a dezamăgit niciodată fanii, nu a făcut niciodată compromisuri de dragul comercialului.

Pe 13 decembrie 1981, în calitate de trupă a Casei Studenţilor din Timişoara, Celelalte Cuvinte a susţinut primul concert în “sala festivă” a acesteia. Evenimentul a fost considerat actul oficial de naştere a trupei.

“Celelalte Cuvinte – ELECTRIC LIVE la Sala Palatului” este un dublu album de peste 2 ore, care conține povestea celor 30 de ani împliniți la data concertului de la Sala Palatului, într-o interpretare live de excepție. Experiența unui concert Celelalte Cuvinte e ceva special, fanii spunând mereu despre ei că sunt prin excelență “o trupă de live”. Pentru prima oară, această experiență este imprimată pe un suport audio, într-un album care marcheză probabil cel mai impresionat (și mai lung) concert din cariera trupei.

Concertul de la Quantic va fi urmat de un turneu naţional în 2020, iar datele de turneu şi oraşele vor fi anunţate în curând.

Călin PopMarcel BreazuLeontin IovanTiberiu Pop şi Ovidiu Roşu se pregătesc pentru întâlnirea cu fanii din toată ţara, cărora le vor spune, în stilul propriu, povestea Celorlalte Cuvinte.

Discografie:
–       1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
–       1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
–       1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
–       1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
–       1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
–       1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
–       1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
–       2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
–       2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
–       2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)

Recomandat de Rock FM.

 

Contact Celelalte Cuvinte:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/

 

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro 

https://www.facebook.com/uRockmusicpage

https://www.facebook.com/universalmusicro

https://www.umusic.ro

Actualitate

Concert Irina Rimes la Hard Rock Cafe pe 27 Februarie

Pe 27 februarie, BestMusic Live Concerts te invita la un show cu IRINA RIMES. Născută în Republica Moldova, cântăreața a cucerit...

Concert Zdob si Zdub la Hard Rock Cafe pe 28 Februarie

Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi până la epuizare alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ...

Un nou val de vedete ale scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival! SAGA Festival anunță lansarea unui parteneriat...

5, 6, 7 iunie 2020 București, România Unele dintre vedetele scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival, gândit...

Line-up Hellfest 2020

Hellfest a anunțat line-up-ul pentru anul 2020. Ca în fiecare an peste 150 de formații vor urca pe scenele festivalului. Pe...
- Advertisement -

Concert SABATON – The Great Tour la Arenele Romane pe 14 August

SABATON aduce The Great Tour pe 14 august la Bucuresti la Arenele Romane! Primele 500 de bilete au preturi earlybird...

Concert TRICKY la Quantic Club pe 2 Mai

TRICKY canta la Bucuresti in Quantic Club pe 2 mai iar primele bilete costa doar 65 de lei! Adrian Nicholas Matthews...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X