• Concerte

Celelalte Cuvinte – Lansare album “Electric Live” la Quantic

Celelalte Cuvinte – Lansare album “Electric Live” la Quantic
 

Celelalte Cuvinte lansează primul album electric live din cariera de aproape 38 de ani a trupei, sub egida Universal Music Romania.

Albumul a fost înregistrat la spectacolul-concert de la Sala Palatului, care a avut loc în data de 8 decembrie 2011, cu ocazia aniversării de 30 de ani.

Concertul de lansare din București va avea loc în data de 22 Noiembrie, la Club Quantic.

“Cuvintele pe care le rostim ni se par prea puţine pentru a exprima ceea ce simţim.”

Foarte tineri, în 1981, au căutat „Celelalte Cuvinte” pentru a-i exprima emoţiile şi gândurile. Au trecut multi ani de atunci, ani în care muzica lor a bucurat generaţii de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu „Iarbă prin păr”, apoi „Dacă vrei”, „Un sfârşit e un început”, „Scrisori iubite”, „Nu-mi da tot într-o zi”, la protestul din „Se lasă rău”, „Cina dragonului”, „Armaghedon”, „Lupii”, „Boală de gânduri”, apoi o îmbinare între cele două şi o reîntoarcere la matcă prin „Zmeie”, „Stem”, „Între vise”, Celelalte Cuvinte şi-a păstrat mereu crezul, valorile şi personalitatea artistică, dobândind statutul de trupă-legendă a rock-ului românesc. Nu şi-a dezamăgit niciodată fanii, nu a făcut niciodată compromisuri de dragul comercialului.

Pe 13 decembrie 1981, în calitate de trupă a Casei Studenţilor din Timişoara, Celelalte Cuvinte a susţinut primul concert în “sala festivă” a acesteia. Evenimentul a fost considerat actul oficial de naştere a trupei.

“Celelalte Cuvinte – ELECTRIC LIVE la Sala Palatului” este un dublu album de peste 2 ore, care conține povestea celor 30 de ani împliniți la data concertului de la Sala Palatului, într-o interpretare live de excepție. Experiența unui concert Celelalte Cuvinte e ceva special, fanii spunând mereu despre ei că sunt prin excelență “o trupă de live”. Pentru prima oară, această experiență este imprimată pe un suport audio, într-un album care marcheză probabil cel mai impresionat (și mai lung) concert din cariera trupei.

Concertul de la Quantic va fi urmat de un turneu naţional în 2020, iar datele de turneu şi oraşele vor fi anunţate în curând.

Călin PopMarcel BreazuLeontin IovanTiberiu Pop şi Ovidiu Roşu se pregătesc pentru întâlnirea cu fanii din toată ţara, cărora le vor spune, în stilul propriu, povestea Celorlalte Cuvinte.

Discografie:
–       1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
–       1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
–       1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
–       1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
–       1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
–       1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
–       1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
–       2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
–       2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
–       2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)

Recomandat de Rock FM.

 

Contact Celelalte Cuvinte:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/

 

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro 

https://www.facebook.com/uRockmusicpage

https://www.facebook.com/universalmusicro

https://www.umusic.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

Outbreak vine la Ice, Ice Metal! 07.12.2019 @ Quantic, București

Ice, ice baby... pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui...

“Am fost făcut să rezist. Să nu se clintească nimic din mine” 153 DE SECUNDE – Manifestul milenialilor, pe scena Centrului Național...

“153 de secunde” – teatru contemporan ce documentează momentul Colectiv –,  prezentat în turneu național în parteneriat cu teatre,...

Galerie foto: Amenra, E-L-R si YLVA in Quantic

Va invitam sa vizionati o galerie foto a concertului Amenra, E-L-R si YLVA din Quantic. Foto: Mihai Voicu

INNA – special exclusive show la Hard Rock Cafe pe 15 Noiembrie

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, INNA, concerteaza alaturi de trupa sa live...
- Advertisement -

Concert Alifantis & ZAN la Hard Rock Cafe pe 13 Noiembrie

Miercuri, 13 noiembrie, va invitam la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un show de poveste cu Nicu...

REGULI DE ACCES SI CONDUITA PENTRU CONCERTUL SUPERTRAMP’S ROGER HODGSON / 9.11.2019 / SALA RADIO

Sambata, 9 noiembrie, ROGER HODGSON de la SUPERTRAMP va concerta la Sala Radio din Bucuresti si va urca pe...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X