Celelalte Cuvinte – Lansare album “Electric Live” la Quantic

Celelalte Cuvinte lansează primul album electric live din cariera de aproape 38 de ani a trupei, sub egida Universal Music Romania.

Albumul a fost înregistrat la spectacolul-concert de la Sala Palatului, care a avut loc în data de 8 decembrie 2011, cu ocazia aniversării de 30 de ani.

Concertul de lansare din București va avea loc în data de 22 Noiembrie, la Club Quantic.

“Cuvintele pe care le rostim ni se par prea puţine pentru a exprima ceea ce simţim.”

Foarte tineri, în 1981, au căutat „Celelalte Cuvinte” pentru a-i exprima emoţiile şi gândurile. Au trecut multi ani de atunci, ani în care muzica lor a bucurat generaţii de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu „Iarbă prin păr”, apoi „Dacă vrei”, „Un sfârşit e un început”, „Scrisori iubite”, „Nu-mi da tot într-o zi”, la protestul din „Se lasă rău”, „Cina dragonului”, „Armaghedon”, „Lupii”, „Boală de gânduri”, apoi o îmbinare între cele două şi o reîntoarcere la matcă prin „Zmeie”, „Stem”, „Între vise”, Celelalte Cuvinte şi-a păstrat mereu crezul, valorile şi personalitatea artistică, dobândind statutul de trupă-legendă a rock-ului românesc. Nu şi-a dezamăgit niciodată fanii, nu a făcut niciodată compromisuri de dragul comercialului.

Pe 13 decembrie 1981, în calitate de trupă a Casei Studenţilor din Timişoara, Celelalte Cuvinte a susţinut primul concert în “sala festivă” a acesteia. Evenimentul a fost considerat actul oficial de naştere a trupei.

“Celelalte Cuvinte – ELECTRIC LIVE la Sala Palatului” este un dublu album de peste 2 ore, care conține povestea celor 30 de ani împliniți la data concertului de la Sala Palatului, într-o interpretare live de excepție. Experiența unui concert Celelalte Cuvinte e ceva special, fanii spunând mereu despre ei că sunt prin excelență “o trupă de live”. Pentru prima oară, această experiență este imprimată pe un suport audio, într-un album care marcheză probabil cel mai impresionat (și mai lung) concert din cariera trupei.

Concertul de la Quantic va fi urmat de un turneu naţional în 2020, iar datele de turneu şi oraşele vor fi anunţate în curând.

Călin PopMarcel BreazuLeontin IovanTiberiu Pop şi Ovidiu Roşu se pregătesc pentru întâlnirea cu fanii din toată ţara, cărora le vor spune, în stilul propriu, povestea Celorlalte Cuvinte.

Discografie:
–       1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
–       1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
–       1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
–       1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
–       1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
–       1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
–       1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
–       2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
–       2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
–       2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)

Recomandat de Rock FM.

 

Contact Celelalte Cuvinte:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

https://www.facebook.com/uRockmusicpage

https://www.facebook.com/universalmusicro

https://www.umusic.ro

Social

9,490FansLike
9FollowersFollow
107FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Bumblefoot, Warm-Up & B-Day Party – Ziua Chitarelor 5

Chitarist american de renume, producator, actor in filme de groaza, fotograf - Bumblefoot, cel care a...

Super Monkeys lanseaza prima lor piesa: “Much better”, feat. Ioana Ignat

"Much better": asa suna si cel mai nou proiect de pe piata muzicala romaneasca format din...

Pendulum la Arenele Romane

PENDULUM dj set  VERSE e party-ul de exceptie pe care arena dnb il pregateste pentru 15 decembrie 2012!...

Nadia Duluman lansează melodia-imn “Sus romani din lumea intreaga”

Nadia Duluman lansează melodia-imn "Sus romani din lumea intreaga", prilej pentru 80 de dansatori in costume...

Filme horror bazate pe povesti adevarate

Cat de adevarate sunt filmele horror bazate pe ‘povesti adevarate’? Am creat un top cu zece filme...
X
X
X
X