Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Plecând încet”

Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 1 aprilie 2022, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

 

Noua melodie a trupei orădene se numește „Plecând încet” și poate fi ascultată pe Youtube la linkul de mai jos:

 

https://www.youtube.com/watch?v=GFluM8gGyX0&list=PLwoKnYvfpxlazJymyp0Hw4VtV5LccpXDz&index=1

 

„Nerostitele cuvinte sunt cele care au prins glas. Toată lumea pleacă dar noi o facem în felul nostru.” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

 

Nou single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/PlecandIncetPR

 

 

Discografie:

  • 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
  • 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
  • 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
  • 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
  • 1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
  • 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
  • 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
  • 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
  • 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
  • 2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
  • 2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

 

 

Contact Celelalte Cuvinte:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/

https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/

https://linktr.ee/celelaltecuvinte

Actualitate

Cei care deţin un abonament la Urban Blues Fest pot primi un premiu surpriză la încheierea festivalului

Cei care se grăbesc să intre în posesia unui abonament pentru ediţia de toamnă Urban Blues Fest vor intra...

Reguli de acces si program concert TROOPER/INTELLIGENT MUSIC PROJECT/OLYMPUS MONS

Trooper Romania  și Intelligent Music Project  vor concerta la Arenele Romane din București în data de 24 septembrie 2022....

La pas prin atelierele UAP din Piața Amzei Se deschid spațiile de creație ale unora dintre cei mai importanți artiști din România

Nicolae Comanescu, Roman Tolici sau Elena și Marcel Scutaru, printre artiștii care își deschid atelierele în cadrul unui circuit...

IAN la Arenele Romane: Program si Reguli de acces

IAN, cel mai influent artist al culturii urbane din Romania, urca pe scena Arenelor Romane pe 1 Octombrie, la...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Emperor, SAMAEL si Pain of Salvation la ARTmania Festival 2023

SAMAEL și Pain of Salvation completează line-up-ul festivalului, noi nume importante urmând să fie anunțate în curând   Abonamente disponibile...

Three Days Grace la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Canadienii de la Three Days Grace revin in Romania la 5 ani dupa ce au fost headlinerii Shine Festival....
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X