Celelalte Cuvinte a lansat două melodii de pe următorul album de studio „Clepsidra fără nisip”

Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 26 noiembrie 2021, primele doua melodii de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”

 

Trupa orădeană a publicat pe canalul ei de Youtube un lyric video pentru melodia „Aproape cerul”, material ce poate fi vizionat aici:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ldPyownFU90

 

„Suntem foarte bucuroși că reușim să aducem treptat la lumină cel de-al unsprezecelea album din istoria formației. Nu a fost și nici nu e ușor oricine orice ar spune. De asemenea apariția in trupă, deja de un an, a unei chitare-pereche iscusite cum este cea a lui Marius Pop ne-a adus un plus de motivație și determinare pe toate planurile. «Clepsidra fără nisip» este piesa care dă sugestiv numele albumului, cu sensul de a păstra viu spiritul trupei. «Aproape cerul» este varianta scurtă a piesei (care va apare ulterior și în varianta lungă) realizată ca editare, mix și master de către Marius Pop, cu viziunea lui de producer muzical.” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

 

De asemenea, și melodia care poartă titlul următorului album poate fi ascultată pe Youtube la linkul de mai jos:

 

https://www.youtube.com/watch?v=M9CdiJJs_gM

 

Ambele melodii pot fi găsite pe serviciile de streaming si download, aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/ClepsidraFaraNisipPR

 

 

Discografie:

  • 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
  • 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
  • 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
  • 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
  • 1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
  • 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
  • 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
  • 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
  • 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
  • 2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
  • 2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

 

 

Contact Celelalte Cuvinte:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/

https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/

https://linktr.ee/celelaltecuvinte

 

Contact U Rock / Universal Music Romania:

[email protected]

https://www.facebook.com/uRockmusicpage

https://www.facebook.com/universalmusicro

https://www.umusic.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile. De ce? Pentru că suntem mii de profesioniști, companii, artiști și lucrători...

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022, pe 21 mai la Khrunen Musik Halle din Brasov, pe 22...

Concert GODSMACK la Bucuresti in 2022

Celebra trupa americana GODSMACK revine la Bucuresti dupa 3 ani de la cele doua showuri sold out din 2019. Concertul va...

Formația Revolver deschide concertul W.A.S.P. de la București

Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai scandaloase, renumite și controversate trupe de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Nelu Dumitrescu încheie anul alături de fanii din București

După un an care i-a ținut pe artiști departe de fani, trupa IRIS – Nelu Dumitrescu invită din nou publicul bucureștean...

CălinPop a lansat o nouă melodie,”Vine timpul”

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia“Vine timpul”, un nou single din viitorul album solo...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X