Celelalte Cuvinte a lansat albumul “Electric Live”

 

Celelalte Cuvinte a lansat primul album electric live din cariera de aproape 38 de ani a trupei, sub egida Universal Music Romania. Albumul a fost înregistrat la spectacolul-concert de la Sala Palatului, care a avut loc în data de 8 decembrie 2011, cu ocazia aniversării de 30 de ani.

 

Concertul de lansare a avut loc în București în data de 22 noiembrie, la Club Quantic, urmând să aibă loc un eveniment similar în Timișoara în data de 13 decembrie, la Escape Underground Pub.

 

Despre evenimentul de lansare, formația a declarat: A fost o lansare pentru care ne-am pregătit mulți ani, am lucrat la acest material până când am fost cu toții mulțumiți de el, iar feedback-ul publicului a fost bun la toate piesele de pe album. Oglinda, lucrarea reîntregită și cântată integral în prima parte a concertului a fost primită emoționant de bine, iar numarul foarte mare de fani care au rămas cu noi după concert pentru autografe sau doar câteva vorbe calde despre album a fost de-a dreptul covârșitor. Multumim tuturor ca ați venit în număr atât de mare, mulțumim Universal Music România pentru sprijin si Club Quantic pentru găzduire. Ne pregătim pentru turneu în 2020 și abia așteptăm să ne reîntâlnim cu fanii din țară!”

 

Albumul în format fizic este disponibil la Librăriile Cărturești, magazinele Muzica, Rockshop, online pe getmusic.ro și carturesti.ro precum și în format digital la acest link: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/ElectricLivePR.

 

“Celelalte Cuvinte – ELECTRIC LIVE la Sala Palatului” este un dublu album de peste 2 ore, care conține povestea celor 30 de ani împliniți la data concertului de la Sala Palatului, într-o interpretare live de excepție. Experiența unui concert Celelalte Cuvinte e ceva special, fanii spunând mereu despre ei că sunt prin excelență “o trupă de live”. Pentru prima oară, această experiență este imprimată pe un suport audio, într-un album care marcheză probabil cel mai impresionat (și mai lung) concert din cariera trupei.

 

Celelalte Cuvinte: Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu.

 

Discografie:

  • 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
  • 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
  • 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
  • 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
  • 1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
  • 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
  • 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
  • 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
  • 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
  • 2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
  • 2019 – LP – Electric Live – dublu CD, Universal Music Romania

 

Credit live foto: Cezar Cazan, www.letsrock.ro

 

Contact Celelalte Cuvinte:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/

 

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

https://www.facebook.com/uRockmusicpage

https://www.facebook.com/universalmusicro

https://www.umusic.ro

Actualitate

Concert Irina Rimes la Hard Rock Cafe pe 27 Februarie

Pe 27 februarie, BestMusic Live Concerts te invita la un show cu IRINA RIMES. Născută în Republica Moldova, cântăreața a cucerit...

Concert Zdob si Zdub la Hard Rock Cafe pe 28 Februarie

Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi până la epuizare alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ...

Un nou val de vedete ale scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival! SAGA Festival anunță lansarea unui parteneriat...

5, 6, 7 iunie 2020 București, România Unele dintre vedetele scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival, gândit...

Line-up Hellfest 2020

Hellfest a anunțat line-up-ul pentru anul 2020. Ca în fiecare an peste...
- Advertisement -

Concert SABATON – The Great Tour la Arenele Romane pe 14 August

SABATON aduce The Great Tour pe 14 august la Bucuresti la Arenele Romane! Primele 500 de bilete au preturi earlybird...

Concert TRICKY la Quantic Club pe 2 Mai

TRICKY canta la Bucuresti in Quantic Club pe 2 mai iar primele bilete costa doar 65 de lei! Adrian Nicholas Matthews...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X