Ce înseamnă Summer Well în 2015 @ ”Alternative Hour”

0
311

Luni 3 august, aflăm povestea festivalului Summer Well, care weekendul viitor va transforma Domeniul Știrbei în paradisului iubitorilor de muzică bună. John, invitat de Hefe la a șaptea ediție a emisiunii Alternative Hour, vine cu noutăți despre artiștii care vor performa anul acesta, dintre care amintim doar câteva nume cu o sonoritate mondială precum Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats și Jungle.

Despre inspirația indie-rock, despre provocările organizării festivalului Summer Well, care va însufleți Bucureștiul în perioada 8-9 august, se vorbește mult și bine luni 3 august, dupa ora 22.00, la Music Channel.

www.summerwell.ro/editia.2015

Alternative Hour este un TV Show dedicat muzicii și culturii alternative, difuzat pe Music Channel, în fiecare luni la ora 22.00 și în reluare joi la ora 23.00.

Alternative Hour îți dă întâlnire săptămânal cu cele mai reprezentative nume ale vieții artistice naționale și internaționale, te ține la curent cu evenimentele și cele mai updatate trenduri prin intermediul invitaților intervievați și îți propune un playlist variat, un fusion între curentele alternative consacrate și cele mai noi experimente ale underground-ului.

www.facebook.com/fanpagemusicchannel
www.1music.ro.