Câteva ore până la concertul lui Robbie Williams

"Let me entertain you" a inceput in 25 martie, la Madrid, si a inclus pana acum oraşe precum Barcelona, Paris sau Moscova. Artistul britanic a făcut cateva schimbari de look. Şi-a vopsit părul blond si poarta coarne.

robbie_58703100Peste 60.000 de fani il aşteapta in acesta seara  in Piata Constitutiei, unde la ora 20.45, turneul “Let me entertain you” a inceput in 25 martie, la Madrid, si a inclus pana acum oraşe precum Barcelona, Paris sau Moscova. Artistul britanic a făcut cateva schimbari de look. Şi-a vopsit părul blond si poarta coarne.

Pana in  acest moment artistul nu a acceptat nicio invitaţie din partea presei. A venit însoţit de familie şi de tot staff-ul, De pe lista invitaţilor nu lipseşte cel mai bun prieten al său, Spencer, un ciobănesc mioritic.

In culise, organizatorii i-au pregătit artistului o cameră de relaxare, una pentru masaj şi o cabină cu jocuri pe consolă.

Peste 300 de jandarmi şi 150 de politisti vor asigura paza şi protectia la concertul de vineri, iar  traficul în zona este restrictionat pana sambata dimineaţă. Până la sfârşitul anului Robbie va ajunge inclusiv în Asia şi Australia, după Bucureşti, mai are 23 de concerte, următoarea oprire o va face în Elveţia.

Artistul a făcut lista de melodii publică, fanii vor putea asculta: „Let Me Entertain You”, „Rock DJ”, „Monsoon”, „Come Undone”, „The Road to Mandalay”, „Minnie the Moocher (”, „Supreme”, „We Will Rock You/ I Love Rock ‘n’ Roll” și multe alte cântece celebre.

La concertul lui Robbie Williams la Bucuresti nu vor avea acces copiii mai mici de 7 ani, iar organizatorii recomanda, din cauza zgomotului puternic, sa nu fie prezenti copii cu varste mai mici de 12 ani. Spectacolul lui Robbie Williams la Bucuresti va avea efecte de lumina puternice care pot dauna persoanelor ce sufera de epilepsie si copiilor. In deschiderea concertului lui Robbie Williams la Bucuresti vor canta Lamar si Delia. Lamar a mai cantat de doua ori in deschidere pentru artist.

Pentru concertul lui Robbie Williams la Bucuresti, traficul a fost restrictionat incepand cu joi seara (16 iulie), la ora 18.00, pana sambata, la ora 8.00: pe Bd. Libertatii, Calea 13 spembrie-Bd Națiunile Unite si pe Bd.Unirii-Bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutie, conform anuntului facut de Brigada Rutiera a Capitalei.

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro