Catalin Crisan si prietenii -o seara melancolica-la Sala Palatului

O seara de marti de inceput de octombrie rece si totusi , Sala Palatului s-a umplut pana la refuz de oamenii veniti sa il vada pe cel ce a implinit 30 de cariera artistica, alaturi de ai sai prieteni. Oameni trecuti de prima tinerete dar si tineri, artisti, colegi de scena si prieteni au venit sa il sustina si sa cante alaturi de el.

Spectacolul a durat ceva mai bine de doua ore dar parca a fost prea putin Catalin Crisan si prea mult prieteni. A avut multi invitati , conceptual a fost interesant si interactiv iar Catalin Crisan a interactionat foarte bine cu publicul. S-a incercat constituirea unui cadru intim in care sa incapa peste 3000 de oameni, o comunicare prietenoasa si hilara pe alocuri.

Invitatii aniversatului din aceasta seara au fost: Mirabela Dauer, Tudorel Filimon, Luminita Anghel, Anisoara Puica, Adrian Daminescu, Mihai Traistariu si, nu in ultimul rand, fiica sa – Daria Catalina Crisan.

Totusi atmosfera a parut prea melancolica desi lumea a cantat toate refrenele si a aplaudat fiecare artist in parte. Dueturile cu Mirabela si cu Daria au fost deosebite, i-am cantat la multi ani atat lui Catalin Crisan cat si lui Adrian Daminescu si Luminitei Anghel si publicul s-a simtit bine.

Intreaga cariera a artistului a fost recompensata de o diploma si o cupa pe care acesta a primit-o aproape de finalul concertului.

Orchestra Mundi Colour a acompaniat interpretarile artistilor, sub bagheta maestrului dirijor Daniel Jinga iar una din surprise a fost aparitia lui Daniel Trifu si Taraful de Odinioara dar si a celui care la ajutat pe Catalin de la inceputuri si chiar i-a scris primul album, John Kerestely.

Pentru  final au fost invitati toti artistii pe scena si au cantat impreuna o piesa dar Catalin s-a reintors in aplauze sa mai cante ceva si singur spre bucuria publicului.

A fost o seara placuta, melancolica, calda, emotionanta, cu artisti consacrati ai scenei romanesti, cu un public cald si dedicat.