Cantellion, in concert la Sighetu Marmației & lansare de volum de poezie “Cu lumea într-o gară”

Concert live Cantellion în Sighetu Marmației & lansare de volum de poezie “Cu lumea într-o gară”, la Friends Pub, Sâmbătă 27 ianuarie 2018, ora 17:00.

Suport artisti: 10 lei
În vara anului 2017 Cantellion a câştigat locul I la festivalul naţional de muzică “Baladele Dunării” din Galaţi şi premiul pentru cea mai bună interpretare la concursul muzical “Folk’n’Iaşi”.
Piesa de debut a trupei este “Hei, dragoste!”, este inclusă pe EP-ul “Ceva despre Timp”, alături de alte trei compoziţii.
Componența
Iris-Adina Morar (voce)
Cătălin Moraru (voce, chitară)

DESPRE Volumul de poezii “Cu lumea într-o gară”, de Iris-Adina Morar

Volumul de poezii “Cu lumea într-o gară” va fi lansat sâmbătă 27 ianuarie la Sighetu Marmației. Titlul nu este întâmplător, volumul cuprinzând poeme cu teme diverse, asemenea discuţiilor care ar putea avea loc într-un cadru populat de minţi diverse.
De la dragoste la filozofie, de la revoltă la muzică, pe toate le putem regăsi printre tematicile poemelor, autoarea alegând să publice toate creaţiile sale concepute începând cu toamna anului 2015.
Dacă acest talent este sau nu o moştenire, nu putem fi siguri, dar am putea găsi răspuns în faptul că bunicul lui Iris a fost Ivan Fedko, primul scriitor în proză de limbă ucraineană din România.

Actualitate

Rock 100% Românesc: Trooper, Phoenix, Mustang, Green Shepherd, rock, masti si licurici

Pandemia de coronavirus, ne-a cam lasat fara evenimente culturale. Concertele sunt rare, cu lume putina, masti pe fata si...

Program concert Rock 100% Romanesc

În data de 11 septembrie 2020, Phoenix, Trooper, Mustang și Green Shepherd vor concerta pe scena teatrului de vară...

DansActorul ca fenomen al teatrului actual – LIVE Gala Hop

Gala Tânărului Actor HOP 2020, ediția a 23-a 3 - 6 septembrie 2020 / live streaming pe www.galahop.ro Teatrul Naţional „I....

RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, o antologie a rockului din Banatul Montan

Proiectul RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, un titlu sugestiv cu trimitere la vechiile traditii industriale ale...
- Advertisement -

Gala Tânărului Actor HOP 2020 – Live – 4 septembrie 2020

4 septembrie 2020 ora 21.00 - Concurs secţiunea Individual Teodora Daiana Păcurar Georgiana Vișan Răzvan Omotă Cristina Tudor Dragos Ioniță Concurs secţiunea grup „Unu pe doi”, cu...

Dirty Shirt aniversează 25 de ani printr-un concert special!

Chiar dacă pandemia de Covid 19 a făcut ca evenimentele rock să fie o raritate în această perioadă, maramureșenii...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X