CANEPA si MUZICA la Gradina Sticlarilor

0
192

14-15 mai 2016

A mai rămas doar o săptămână până când Mânecă din Cânepă, singurul târg de promovare a cânepii industriale din România, își deschide din nou porțile împreună cu principalii producători din țară.

maneca-din-canepa-14-15-mai-2016-or-gradina-sticlarilor-14591714603230-resizeHempFlax și EFdeN vor prezenta materiale și tehnici de construcții cu cânepă, iar Vlad Sadici va susține un workshop de cărămizi din cânepă.  Despre istoria cânepii, dar și despre condițiile de creștere a acestei plante vă vor povesti membrii Even’thor. Oana de la Ce poți face cu două mâni dibace va susține workshop-uri de reciclare creativă pentru copii și adulți cu materiale din cânepă.

La standul destinat alimentației și nutriției vă veți întâlni cu cei de la Canah, care vă așteaptă cu semințe, pâine, uleiuri din cânepă, dar și alte produse pe cât de gustoase, pe atât de sănătoase. Și cum după atâtea bunătăți nimic nu merge mai bine decât o băutură proaspăt pregătită, Sonnentor vă va răsfăța cu ceai din frunze de cânepă. Produsele cosmetice pe bază de cânepă vor fi asigurate de Ferma Domnița Maria, iar  HempTraders, Chlor, Ucca și Ana Novic  vor fi prezenți la standul de textile din cânepă, unde vor prezenta produsele și tehnicile folosite pentru a crea haine și genți.

Pe parcusul celor două zile de târg, atmosfera va fi întreținută de Dj Olah Călin și Grecu’, iar trupele Cats on the Roof, Space Needle și Trupa Barter vor suține concerte în aer liber.

Facebook  link :  https://www.facebook.com/events/1675300362729605/

Eveniment organizat de Sustainable Lifestyle.