Bye bye, Summer! – 1 septembrie: TOULOUSE LAUTREC

Joi 1 septembrie, ora 22.00 :

TOULOUSE LAUTREC – live @ Control

Afterparty w. Leo!

leoJoi 1 septembrie, deschidem un nou sezon de concerte cu un live energizant si deopotriva misterios si nonconformist al unor muzicieni `de vita nobila` precum Tolouse Lautrec.

Dupa aproape un an, trupa Tolouse Lautrec revine pe scena clubului Control cu un repertoriu improspatat de albumul `Dejun pe iarba` si un show cu`setup rafinat` & `regie oarba`, in stilul deja consacrat al boemilor rebeli.

www.youtube.com/watch?v=1HTfEwWpc88

The party goes on the Alternative way, all night long!
_________special set mastered by Leo_________

Open doors: 21.00h

Intrare libera
Facebook event

www.control-club.ro
www.facebook.com/clubcontrol

****************^^^^^^^^^^^^^^**********************^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate, dar au devenit obisnuiti ai localurilor de noapte; sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbataţi de succes sparg feţele tobelor din cluburi si se uita sub crinolinele fetelor.

`Dejun pe iarba`, cel mai recent album al trupei propune un “meniu” divers, pe alocuri picant şi îndrăzneţ: pornind de la un incitant “Dejun pe iarbă”, te poţi apoi aventura pe alambicatele poteci din “Istanbul” sau să te odihneşti preţ de câteva minute în „Camera 203″, single-ul al cărui videoclip a fost lansat în vara anului 2015.

www.facebook.com/toulouselautrecband

www.toulouselautrec.ro

Discografie:

Heroes [2011]

Extraordinar [2013]

Dejun pe iarba [2015]