Bucuresti: Leaves’ Eyes si Sirenia – The Female Metal Voices Tour 2019 la Quantic pe 10 Decembrie

LEAVES EYES’ (GER) + SIRENIA (NOR) + FOREVER STILL (DEN) + LOST IN GREY (FIN) si KASSOGTHA (SUI) canta la Bucuresti pe 10 decembrie in Quantic Club.

Leaves Eyes’ este o formatie cu multinationala, cu membrii din Germania, Norvegia si Finalnda, ce activeaza din 2003, bazele acesteia fiind puse de Liv Kristine si de intregul line-up din Atrocity.

De-a lungul timpului trupa a avut membrii sau a colaborat cu artisti importanti ai scenei metal europene care au cantat in formatii precum Eluveitie, Graveworm, Anathema, Old Man’s Child si nu numai.

Temele lirice Leaves’ Eyes se bazeaza pe mitologia nordica dar si pe perioada de glorie a vikingilor.

Pana in prezent formatia a lansat sapte albume de studio, cel mai recent fiind Sign of the Dragonhead care a fost oferit publicului pe 12 Ianuarie 2018.
In momentul de fata Leaves’ Eyes inseamna:

Alexander Krull – clape
Thorsten Bauer – chitara
Joris Nijenhuis – tobe
Pete Streit – chitara
Elina Siirala – voce

Sirenia vin din Norvegia, bazele formatiei fiind puse de Morten Velend, fost membru Tristania. Din 2001 pana in prezent au la activ 9 albume de studio, cel mai recent fiind Arcane Astral Aeons care a fost lansat pe 26 Octombrie 2018.

Formatia a trecut prin mai multe schimbari de componenta, nucleul totusi ramanand neschimbat, cu Morten Veland si Emmanuelle Zoldan care s-a alaturat formatiei in 2003.

De-a lungul timpului Sirenia a colaborat cu artisti care au facut parte din formatii precum Tiamat, Trail of Tears, Theatre of Tragedy sau Carpathian Forest.
In momentul de fata Sirenia inseamana

Morten Veland – voce, chitara
Jan Erik Soltvedt – chitara
Emmanuelle Zoldan – voce
Nils Courbaron – chitara
Michael Brush – voce

Forever Still vin din Copenhaga si au aproape un deceniu de activitate timp in care au lansat trei EP-uri si doua albume.

Primul material, Tied Down, a fost foarte bine primit de critici cat si de public, fapt ce le-a adus un contract cu Nuclear Blast dar si doua turnee europene alaturi de Lacuna Coil si Children of Bodom.

Anul acesta au lansat un nou material, Breathe In Colors.

Lost in Grey este o formatie relativ noua pe scena metalului nordic. Vin din Finlanda, bazele trupei fiind puse in 2013. Abordeaza un symphonic metal cu influente de folk metal pe alocuri. Pana acum au lansat doua album, The Grey Realms si The Waste Land

Kassogtha vin din Elevtia iar pana anul trecut au activat sub numele Deus Ex Machina. Stilul predominant pe care il abordeaza este melodic death metal, insa influentele de progressive sau chiar metalcore se pot resimti si ele in creatiile lor muzicale. Pana in prezent au lansat albumul A New World to Come si EP-ul The Call.

Asphodelia sunt activi din 2016 si vin din Italia. Numele formatiei este preluat din mitologia greaca, reprezentand o floare care se regasea in majoritatea miturilor grecesti ce aveau legatura cu taramul lui Hades.
Albumul de debut, Welcome Apocalypse, a fost lansat in 2018 si le-a adus concerte alaturi de formatii precum Sabaton, Moonspell, Septicflesh sau Arkona.

 

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

Paula Hriscu lanseaza primul album printr-un concert alaturi cele mai mari nume ale folclorului romanesc!

Talentul imens al artistei se materializeaza acum in albumul "Nu-i bai ca-s micuta", album ce va fi lansat  pe...

Warm-Up Party SoundArt Festival cu Roman Lomtadze Drum Empire / Cruise Control

SoundArt si Quantic va invita la o seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control pe 22...

Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Noua piesa HARA. Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima. Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....

Concert Cargo la Hard Rock Cafe pe 16 Ianuarie

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie, incepand cu ora 21:30, la un concert...
- Advertisement -

Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 18 Ianuarie

Pe 18 ianuarie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de...

Hara lanseaza o piesa noua la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima . Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X