Bucovina si Dordeduh la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Bucovina revine pe scena Arenelor Romane din Bucuresti. Invitatii speciali ai trupei sunt Dordeduh, care se reintorc in Bucuresti dupa o absenta indelungata, aducand cu ei piese de pe cel mai recent album, intitulat Har. In deschidere vor urca cei de la Neon Prophecies.  Pentru acest eveniment au fost puse in vanzare si 50 de de suplimente meet and greet cu Bucovina, valabile doar cu bilet deja cumparat.

 

ACCESUL LA CONCERT

Dragii nostri, in lumina noilor modificari ale capacitatilor si conditiilor de participare la concertele open air emise de autoritati, am adaugat pentru acest eveniment si optiunea de va prezenta si cu dovada de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR facut in ultimele 72 de ore, teste facute in locatii ACREDITATE dar si cu dovada de anticorpi (pentru persoanele care se afla intre a 15-a si a 90-a zi de la confirmarea infectarii), toate acestea pe langa dovada de vaccinare printata pentru fanii deja vaccinati pana la data de maxim 6 iulie.

Mentionam ca NU vom avea testare rapida la intrare in ziua concertului asa va rugam sa veniti cu dovada testarii in locatii acreditate printata. La cumpararea biletelor veti fi rugati sa bifati cum veti veni la show: cu dovada de vaccinare printata, dovada de test rapid/PCR printata sau cu dovada de anticorpi, tot printata.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar sa fie posesori ai unui bilet valabil si pot intra la concert.

1. PROGRAM

18:45 – Open Doors

19:00 – 19:30 – Neon Prophecies

20:00 – 21:20 – Dordeduh

21:40 – 23:00 Bucovina

2. REGULI DE ACCES

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 18:45 iar concertele incep de la 19:00. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Concertul are loc in aer liber.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve;

– mancare sau bauturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

– animale de companie;

– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare de la Arenele Romane toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

3. CATEGORII DE BILETE SI BRATARI

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

– Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

4. JETOANE 

– In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

– Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida

5. ACCESUL COPIILOR

– Accesul copiilor cu varsta sub 7 ani este gratuit si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale, dar si la intrare in ziua concertului.

– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

6. BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele costa:

– presale biletele costa 89 lei

– la intrare biletele costa 100 de lei

Se pun in vanzare 2500 de bilete, in total.

Zona Acces General ofera locuri atat in picioare cat si cu loc in sectoarele K si E. Daca veti cumpara un bilet Acces General, puteti sa stati unde doriti (sau in picioare sau jos).

Un eveniment METALHEAD & Bucovina

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Necrowretch live in Fabrica 28 iulie 2015

Romanian Thrash Metal Club si Club Fabrica va invita, pe 28 iulie 2015, la un show exclusiv Necrowretch in Romania Calcand pe urmele unor trupe...

“Zâna Zorilor” – sâmbătă, 6 februarie, la ceainăria La un Ceai

Sâmbătă seară sunteți invitați la un spectacol inedit de umbre, un spectacol plin de magie pentru toate vârstele. "Zâna Zorilor" este o poveste fascinantă despre...

The Amsterdams canta de Dragobete la Brasov si Timisoara

Joi si vineri, respectiv 23 si 24 februarie The Amsterdams sarbatoreste romaneste prin concerte la Brasov in Warehouse Pub si Timisoara la Manufactura. R&R Booking...

Clubul Taranului – Ad Hoc lanseaza clipul celui mai proaspat single: “Pana”

Trupa Ad Hoc își lansează clipul la cel mai proaspăt single: "Pana". Joi, 4 februarie 2016, ora 21:00, la Clubul Țăranului Bilet: 20 lei Începutul anului 2016, este unul...

Bucharest GreenSounds Festival 2015

Primaria Municipiului București, prin CreArT – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, vă invită la cea de-a doua ediție a festivalului internațional Bucharest GreenSounds Festival 2015,...