Bucovina Rock Castle 2015

Festivalul Bucovina Rock Castle va asteapta! Voi îl asteptati? Raspundeti prin prezenta, între 21 – 23 august, în Cetatea Sucevei.

 

Ce bine e sa poti spune pentru înca un an „Bine ati venit la Bucovina Rock Castle!” De ce e bine? Pentru ca avem iarasi parte de trupe foarte bune si de muzica de calitate, într-un spatiu neconventional si – în acelasi timp – încarcat de istorie.

Avem multe trupe de anuntat, mai vechi si mai noi, mai metal sau mai alternative, din tara si din strainatate. Dupa cum v-am obisnuit la fiecare editie, incercam sa va oferim muzica rock pentru toate gusturile si pentru toate generatiile.

Deschidem seria anunturilor cu polonezii de la Vader, headliner in prima seara (20 august), care, cu 10 albume la activ, sunt deja o legenda a scenei europene de death metal!

Tot in seara de joi, 20 august, vor mai urca pe scena festivalului trupa suceveana Era Decay si bucurestenii de la Breathelast. O alta trupa tanara, care vine din Iasi, este Pinholes care va concerta pe 22 august.

Urmeaza trupele GOD, Travka, Relative si Zdob si Zdup

GOD.
Definindu-si stilul ca “barbarian metal/folk metal”, trupa din Iasi e o prezenta  constanta si solida pe scena underground, nu doar romaneasca ci si europeana.

Cu un nou videoclip la activ, al piesei “Greuceanul”, GOD vin la BRC 2015 sa zguduie Cetatea Sucevei cu metalul lor pagan!  Concertul face parte din turneul “Reconquering the past”. (joi, 20 august)

Travka.
Oriunde in Moldova si Bucovina, Travka sunt “acasa”. Noua ne-a fost dor sa privim prin okean si sa vedem visurile lui George zburand prin boxe, catre cer, transformate de muzica lui Alexei, Cristi si Misha. Voua?… (vineri, 21 august)

RELATIVE.
Cu plus de atitudine si un nou album in lucru, Relative vin la BRC 2015 sa rupa malu, sa sara calu si sa calareasca valu.  Cause “We Go Pogo”! Ati inteles?…(Joi, 20 august )

Zdob si Zdub.
Mai e nevoie sa spunem ceva? Noi credem ca nu. =) (vineri, 21 august)

Si ultimele trupe anuntate, care vor urca pe scena in ultima seara a festivalului, pe 22 august, sunt: Luna Amara, Grimus si Alternosfera! Alaturi de ei, sucevenii de la Toy Machines care isi lanseaza in iunie primul material discografic.

Din pacate, datorita unor motive independente de vointa organizatorilor, formatia E.M.I.L. nu va mai participa la editia Bucovina Rock Castle 2015. Cei care le vor lua locul in 21 august sunt bucurestenii de la Basska, o trupa aflata in plina ascensiune si care va vor incalzi cu ska-ul lor cu influente de reggae si rock!

Mai avem cateva surprize in pregatire pentru voi, asa ca ramaneti pe receptie si aruncati periodic o privire pe pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/Bucovinarockcastlefestival

https://www.facebook.com/events/1636500829903682/

Actualitate

Cei care deţin un abonament la Urban Blues Fest pot primi un premiu surpriză la încheierea festivalului

Cei care se grăbesc să intre în posesia unui abonament pentru ediţia de toamnă Urban Blues Fest vor intra...

Reguli de acces si program concert TROOPER/INTELLIGENT MUSIC PROJECT/OLYMPUS MONS

Trooper Romania  și Intelligent Music Project  vor concerta la Arenele Romane din București în data de 24 septembrie 2022....

La pas prin atelierele UAP din Piața Amzei Se deschid spațiile de creație ale unora dintre cei mai importanți artiști din România

Nicolae Comanescu, Roman Tolici sau Elena și Marcel Scutaru, printre artiștii care își deschid atelierele în cadrul unui circuit...

IAN la Arenele Romane: Program si Reguli de acces

IAN, cel mai influent artist al culturii urbane din Romania, urca pe scena Arenelor Romane pe 1 Octombrie, la...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Emperor, SAMAEL si Pain of Salvation la ARTmania Festival 2023

SAMAEL și Pain of Salvation completează line-up-ul festivalului, noi nume importante urmând să fie anunțate în curând   Abonamente disponibile...

Three Days Grace la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Canadienii de la Three Days Grace revin in Romania la 5 ani dupa ce au fost headlinerii Shine Festival....
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Bucovina Rock Castle 2015Toata lumea este asteptata la Festivalul Bucovina Rock Castle 2015, între 21 - 23 august, în Cetatea Sucevei.
X
X
X
X